måndag 15 april 2013

"Måste trots allt gå vidare i livet......!"

Trots saknaden över min Bror och de stulna brömsrören så måste livet gå vidare. (Läs inlägget nedan)
Vill inte prata illa om min arbetsplats, men "kulturellt" sett är den helt död. Jag om min arbetskamrat Miss C har pratat om att sätta upp någon pjäs där vi och flera av våra arbetskamrater kan få roller. Tanken är ju att vi ska "komma närmare varann" helt enkelt.

Nu är frågan var för pjäs vi ska sätta upp, har några förslag, hade tänkt mig den på Youtube klippet ovan. Vi jobbar ju med sjukvårdsfrågor så jag tror den skulle passa, den har vissa "vårdinslag". Kanske kan min Fru som gått på kryckor nu i snart 19 år också få en roll, som förtidspensionär har hon det lite ensamt på dagarna.

Ingen har satt upp pjäsen i Sverige........vi kanske blir berömda...i Sverige...eller i värsta fall blir vi inlåsta hela gänget........men vem ska då tand om alla sjuka?

Som sagt....Äntligen Måndag....var rädda om Er Vänner.....det är en galen värld där ute!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde Din Samhällskrycka i Cyberträsket!

4 kommentarer:

Lippe sa...

Stjäla bromsrör?? Varför? Hade du bromsrör i koppar? Suck....
Min pappa dog för ca en vecka sedan i cancer. Vi sa att nu är det sig inte riktigt likt i himlen längre när han och barnens farfar träffas igen.
Den där pjäsen tycker jag absolut att ni ska sätta upp, jag har sett klippet förut och jag fattar väl inget av det egentligen men jag skrattar gott. Ibland räcker det med det för mig - ett gott skratt!

Baronessan sa...

Stulna bromsrör! Jag har väl aldrig hört på maken!
Säg till när det blir premiär på pjäsen :D Kram från Baronessan

Anni sa...

Tycker helt klart att det där klippet är mycket intressantare än det genrep jag just ikväll sett av Körsbärsträdgården på Stadsteatern. Premiären är imorgon och jag undrar vad recensenterna kommer att skriva. Jag kanske inte har fattat storheten?

Svågerns fru har opererats för cancer idag, kan bara hoppas att det gått bra och att allt är borta. Får väl höra imorgon.

För övrigt hoppas jag att bromsrörstjuven sover väldigt illa om nätterna och att ni kan få till en riktigt härlig resa i sommar!

Nu ska jag krypa till kojs och sova ända tills jag väcks av fyrstämmig manskör och presenter på sängen!

Camilla sa...

Spännande! Ser framemot att få gå på premiären ;)
Kram!