måndag 17 augusti 2009

Hallå där Peter Olofsson!


Just det! Hallå där Peter Olofsson! Har en kompis som heter Kenneth, jag skulle också vilja heta Kenneth, fast inte pga att det är något särskilt fint namn i mitt tycke, utan för att de som heter Kenneth verkar ha det mycket roligare än vi som heter Peter! Gå in på www.kennethklubben.se så får du se vad jag menar.
Ni som vet att jag är idéernas och handlingarnas man förstår att jag självklart försökt göra något åt saken. Jag startar självklart upp en Peter Klubb! Det är det det här inlägget handlar om.
Gjorde för några månader sedan ett massutskick via nätet till alla som heter Peter Olofsson, ja alla som jag kunde hitta via offentliga söksidor och myndigheter, det blev431 stycken som det sidan gick att få en aktuell mailadress till. Men var det inte folk som heter Peter du var ute efter kanske vän av ordning då undrar? Jo, det stämmer men i inledningsskedet och för enkelhetens skull så började jag med Peter Olofssonarna. Hur tror ni det gick? Blev min dator överhettad?
Knappast, det gick bokstavligen åt helvete! Inte ett svar, en kille hörde av sig och undrade om det gick bra att heta Per i klubben, han hade läst sin bor Peters mail. Han fick såklart nej!
Jag har ju tidigare tagit upp det här med manligt och kvinnlig så jag körde en "fuling".
Jag skickade ett mail ifrån en påhittad kvinna som jag självklart kallade för Petra hon ville också starta en klubb fast men en helt annan "inriktning", detta gjorde jag också för att kontrollera att mina tidigare mail om Peter Klubben kommit fram. Vilket gensvar, då djävlar i min "lilla låda" blev det fart på mina namne, mangrant så svarade man gladeligen denna "Petra" utom cirka 40 stycken (enligt statisktiska undersökningar så är 10 procent av befolkningen homosexuell).
Egentligen så skulle jag nu det kommande året varje dag publicera ett inlägg med ett nytt svarmail varje dag ifrån en Peter Olofsson! Men jag avstår vill varken genera Er Kära läsare eller mig själv, med att visa vilka "liderliga sällar" vi Peter Olofssonar är!
Funderar nu på att byta namn vad tycker ni låter Kenneth Olofsson bra, men innan jag gör det så måste jag kolla upp gruppen med namnet Kenneth också! Ska efter detta inlägg testa hur seriösa dessa grabbar är genom att skicka ett massmail ifrån Hanky Kenna och se vad det skickar för svar!
Vid datorn som vanligt Peter "Kenneth" Olofsson!
PS: Vänner har ni sett att jag har en anonym Beundrarinna som kallar mina inlägg för "Pärlor till svin". Inte särskilt snällt tycker jag, fick en känsla av att hon kanske inte mår så bra eller han, man vet ju aldrig med internet vem som är vem. (Se kommentar 5 under förra inlägget)

8 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Hej Peter!

För det är väl fortfarande ditt namn eller har du bytt ;)

Ville bara tacka för din kommentar tidigare. Hoppas att din sommar varit skön!

Ha det!

Ulrica sa...

Hej Peter "Kenneth"!

Jag tror nog visst att alla som heter Peter kan ha minst lika roligt om de som heter Kenneth:) Själv trivs jag utmärkt som Ulrica.

Kul att du gillade min företagssajt. Kommer börja blogga där under september men mest om redaktörsskap, sociala sajter och internets utveckling. När jag får kameran åter ska jag bege mig till Ingarö kyrka och ta några läckra bilder.

Ha det bra och kram, Ulrica

RANA sa...

"Som på bilden ovan, ännu en taskigt gräddad kanelbulle, kan man bli mer irriterad."

Jag vet inte, Piotr. :-) Visst fattar jag att bullfan är en metafor för allting. Men jag tror ändå att du GILLAR att bli förbannad, att du söker anledning därtill. Inget fel på det. Allt som funkar funkar, som bekant. :-)

Nå, jag med flera är väldigt nyfikna på att läsa svarsposten till Petra. Varför förvägra oss detta? Är din integritet så solid med dina namne-snubbar?

Haha, jag beundrar verkligen din tåga. Jag önskar jag hade hälften!

Och så tycker jag att du var LITE taskig mot Per Olofsson. Kunde du inte ha skapat en undergrupp eller en fanclub som han kunde ha gått med i?

Och vadå "hemlig" beundrarinna? Hur var det nu med ip-adresser och dina stasikunskaper? :-D

KRAM!!
Rana

RANA sa...

Helt vansinnigt. Ordverifieringen denna gång löd "stasii". Tro det eller ej.

:-)

RANA sa...

Hehe, vi dubbelkommenterade nu. Det heter nåt särskilt på bloggspråket, men jag minns inte vad. Och mindes jag det, skulle jag inte erkänna.

JAPP, nåt är helt klart i görningen. Fortsättning följer.

/Freja

LantlivsAnette sa...

Hallojsan därborta !!
Alltid lika roligt då du har kikat förbi hos mig och lämnat en kommentar...man tackar !!!
Du..vikken konstig en som kommenterade så där, en läkare som nog inte mår så bra själv...hmm, som du säger man vet aldrig vilka kufusar som gömmer sig bakom dataskärmarna !!
Ha nu en toppendag....
Mina armar och ben har växt ut, så nu sitter jag mest och funderar på vad det är jag vill syssla med i framtiden, att vara arbetslös, det är inte roligt det..men jag hoppas att det löser sig snart !!
Ha det gott
Kraaam Anette

Bajsugglan sa...

Å, älskar såna här tramsiga invecklade inlägg! kennet-klubben, haha!
Jag brukar inte svara på inlägg från min blogg på någon annas blogg (nu blev det krångligt) för jag gillar eg inte det för då skriver man ju en kommentar på någon annans blogg om något som inte har med det inlägget att göra så ursäkta att jag gör det här, men ifall du inte går in o tittar på svaret, om jag skulle skriva det på min egen blogg, så vore det ju synd! haha, så jag skulle bara säga att jag älskade din kommentar om bananflugorna!
Kommer fortsätta läsa din blogg!

Bloggullet sa...

Jag vill bara säga hallå.;o)
Kram