tisdag 11 augusti 2009

Vafan! Nu är jag tillbaka!


Ja, va fan, nu är jag tillbaka till bloggandet efter några veckors "frånvaro"! Har varit djäkligt nära flera gånger nu att "radera" hela skiten, men så var jag på lite "söka jobb turné" och kom hem för någon dag sedan och sätter mig för att rannsaka mig själv och se vad jag skrivit för "klokheter" på bloggen. Vad finner jag! Jo, killen är ett geni! Inte kan jag radera alla fina och läsvärda inlägg som jag gjort det senaste året inte, det är inte bara klokt och fint skrivet, det varvas också med en djäkla massa fina bilder och självklart en lika stor mängd underbara kommentarer ifrån mina "bloggberoende" cybervänner! Alltså helt klart en helt Oumberlig blogg alla kategorier
I Fredags hittade 60 nya läsare hit, fast jag inte bloggat på flera veckor, det säger inte lite det!
Så nu fortsätter jag där jag slutade, självklart så kommer jag "vässa" den här bloggen ytterligare, det är inget hot, det är ett löfte, jag lovar. Min personvalskampanj kommer självklart också att fortsätta under sensommaren och hösten. Väl mött!
Vid datorn Oumberlige Peter, din stör rätt upp i tråkigheten!
PS: Skriv nu ingen fånig kommentar om att det är läppstiftsreklam jag gör, jag gör allt för pengar och lite till!

3 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Åhhhhhh...äntligen tillbaka :)

Hemska tanke, men jag trodde ett tag att du övergivit oss. Skönt att du tog ditt förnuft tillfånga, för vem kan klara sig utan dig och dina kloka ord... (ler)?

Själv har jag tagit det ganska lugnt själv med bloggandet i sommar.Vi grejat med huset och målat en del. Mannen gick färdigt sin grävmaskinistutbildning i juli och står nu och krigar om jobb tillsammans med alla andra på AF. Någon semestertripp har det heller inte blivit av. Kanske blir det nån mysig i höst.
Idag fortsätter vi med den förbaskade veden som aldrig tycks ta slut. Jag räds inte hårt arbete, men veden är nog det tråkigaste som finns att jobba med.

Hur är livet själv för dig på hemma plan? Vad har ni pysslat med i sommar? Rest någonstans? hur går det på arbetsfronten? Jaa, många frågor... men så är du ju en favorit för mig också och såna bryr man sig om :D

Varmkram

Viveka

RANA sa...

VÄLKOMMEN TILLBAKA.

Uttan sa...

Trevligt...och Välkommen!
Klart vi saknat dej;)
Ja en sommar går fort hoppa Ni har haft det gott!
Kram!