torsdag 28 juni 2012

"Ajabaja Peter........!"

Efter en fin sommarkväll på Gröna Lund med scenuppträdande av Sven-Bertil Taube kommer jag hem till min älskade blogg. Öppnar min mejlbox och finner dessa rader.

"Ajabaja Peter! Har funnits länge i ditt följarfält, men nu räcker det. Gillar inte att du sexualiserar barnleksaker, så är det med det. Jag tycker din blogg faktiskt blivit pinsam sista tiden, du sexualiserar även din bystiga Fru. Förstår inte att hon går med på det! Tack för mig Ann-Britt!"

Ja, vad svarar man på sådant? Ledsen att du lämnar Oumberliga Bloggen, uppriktigt, men får du tråkigt Ann-Britt så är du hjärtligt välkommen tillbaka när som helst på dygnet.

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Farbror blå i Cyberlingonriset!

9 kommentarer:

conny sa...

Hahahahaha...Ja vad ska man säga? :D Du förgyller min och många andras tillvaro Peter. Du får folk att skratta, bli arga eller fundersamma he he...sitter här och skrattar och mår bra mitt i natten tack vare dig.

Milla sa...

Ja, det är tur att man kan välja.
Ha en fin dag.

Marina sa...

Himla tur att det står var och en fritt att välja - precis som det finns en off-knapp på tv.n och eftersom jag tycker om dina inlägg fortsätter jag att hålla on-knappen intryckt!

Anonym sa...

Jag vill veta rebusen nu, annars
tar jag och hänger mig i första
bästa äppelträd!!!
M med tvångssyndrom

oumberligating sa...

Hej M! Kan ju inte avslöja rebusen ännu, tävlingen är ju ännu inte avslutad, men om du inte kan hålla dig längre så får du väl maila mig på
jernsaxen@live.se
så får du reda på svaret!

En hjälp på traven:
En varm årstid
En het stjärna
Något hårt på mannen (förhoppningsvis)

Nu ska det väl gå att lösa rebusen!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Cici sa...

Det finns så många nänniskoöden och man kan inte klandra om vissa personer tar åt sig av något som andra bara skrattar åt. Kanske återkommer Ann-Britt lite senare.

Att Sven Bertil Taube fortfarande står på scenen, trodde att han börjat bli lite sjuklig på senare år och höll sig hemma i London. Men jag hänger inte med i kändisvärlden så han kanske piggnat på sig.

Cici sa...

Människoöden ska det förstås vara.

Anonym sa...

Hurra nu vet jag vad det är nåt
som jag inte kunnat komma på utan
dig. Har jag sagt att jag älskar
dig förresten, tror inte det men
nu säger jag det och är sååå glad.
M

BP sa...

Vi lever i ett fritt land så...