onsdag 27 juni 2012

"Okej då....ibland har man små svaga stunder.....!"

Okej då, ibland har man sina svaga stunder och tvivlar på sin egen förträfflighet, då blir det sådana inlägg som nedan. Fast inget ont om Marinasbay blogg, en av mina favoriter.
Fast jag erkänner att jag är inne i någon slags "krisfas" nu när vi alla våra tre barn i princip flyttat hemmifrån, har lite svårt att "tackla" detta. Visserligen träffas vi "hela famlijen" nästan varannan vecka och har kul. Fast det är själva "Mamma, Pappa, Barn" konceptet jag saknar, ta bara en sådan sak som att åka på semester och tillsammans planera med barnen vart man ska åka.
Alla tre barn har älskat att åka till Danmark och självklart toppa det med ett flerdagarsbesök på Legoland. Jag är nog lite stöddig när jag säger det, men vi har i princip alla "legovarianter" som tillverkats de sista 20 åren......hm....sedan har jag själv köpt på mig allt som tillverkades under min uppväxt. Legot gör sig påmint överallt i det Olofssonska hushållet.

När jag blir lite ledsen och nedstämd och ibland vaknar i panikångest och undrar vart åren tagit vägen så hämtar jag några lådor lego i gästrummet och börjar bygga. Fast nu bygger jag inte längre för barn, nu bygger jag för "vuxna"!

Fast det finns seriösa vuxenlegobyggare Nathan Sawaya är en av de bästa, besök hans sida här, gillar du inte själv lego, så kanske du har en partner som gillar det, visa denna sida då.
Har du och din familj ännu inte varit i något av de alla Legoland som finns Världen över då är det ett absolut måste, får bli mitt semestertips.
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Legomaster i Cyberkällaren! (Hm...det där lät det!) (ler)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha,Peter! Du kanske ska berätta lite mer om ditt legobyggeri för dina läsare.
Kanske kan du berätta då du blev utslängd ifrån legomässan i Örebro för några år sedan!
/Thomas

desperat hemmafru sa...

Jaaaa! Vad hände å mässan??? Berätta!

BP sa...

Lego är bäst, även om jag slutade bygga själv när jag var i20-årsåldern.

Cici sa...

Legoinlägget kom passande för min del, då jag suttit och byggt det med sonsonen i denna dag. Jag tror dock inte att jag ska visa honom din legobild. Jag VET att jag inte ska göra det.

Ha det bra!