torsdag 28 juni 2012

"Peter Olofsson Klubben......ett projekt som sket sig....!"

Ja ibland misslyckas man helt enkelt, bara att torka tårarna och gå vidare i livet. Jag har en kompis som heter Kenneth, han är med i Kenneth Klubben, ja just det Kenneth Klubben, inte Kennel Klubben. En klubb för killar som heter Kenneth. Avundsjuk som bara den gjorde jag för några år sedan ett tappert försök att starta upp något liknande, jag ville göra det lite exklusivare så jag döpte inte klubben bara till Peter Klubben, utan min tanke var att särskilja oss lite exklusivare men som har samma namn som jag, dvs Peter Olofsson. 687 stycken är vi i Sverige med denna stavning och Peter som tilltalsnamn.

Förklarar härmed detta projekt nedlagt, Peter Olofssonarna verkar vara ett djävligt trist grupp människor, funderar fan på att byta namn. Okej, i sanningens namn så blev vi några Peter Olofsonnar som träffades en eftermiddag för något år sedan på Stockholms Central och fikade ihop. Ganska kul blev det då vi skakade hand och presenterade oss.....Peter Olofsson.....Peter Olofsson....Peter Olofsson och....håll i Er....Peter Karlstedt....wtf.....mitt fel, ett mail hade gått fel och killen var lite trög och hade nog inte läst mailet ordentlig heller. Fast vi andra tre Peter Olofssonnar lät honom vara med och tur var väl det för han var trevligast och roligast av oss alla.

                                   
Fast detta kommer bli ett kul minne med tiden, av 687 stycken mail så har cirka 90 svarat och dessa mail har jag sparat för framtiden. Jag trodde ju att en Peter Olofsson var en frammåt, glad och klok skit, men så verkade det inte vara, mest en massa misstänksamma gubbar som trodde att detta "Klubbförslag" var något affärsförslag! Gjorde allt i min makt att försöka förklara att detta var bara på "kul".........ingen idé, Peter Olofsson är en misstänksam typ.

Som sagt, nu förklarar jag härmed Peter Olofsson Klubben för nedlagd.....jag heter ju Ulf med, kanske gör jag ett försök någon vacker dag och startar Ulf Olofsson Klubben, kanske är det lite mer stake i denna grupp av grabbar!

Avslutar med en låt av och med Peter Olofsson, en kille som gör djäkligt bra låter, fattar inte att han inte slagit igen på riktigt, skulle passa skitbra på Allsång på Skansen. Peter Olofsson Klubben hade varit där och stöttat självklart, men nu blev det inte så!
Vid Datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Klubbkille i Cyberträsket!
PS: Peter Olofsson Klubben hittar du här! Svenska Kenneth Klubben finner du här!

3 kommentarer:

Märta sa...

Själv är jag ensam i Sverige med mitt namn - fatta DEN uppförsbacken! Hmm, iofs kan man starta en klubb för inbördes beundran.. :)

desperat hemmafru sa...

Vilken kul idé och vad tråkigt med "fjaskot".

Marina sa...

Vilken grej! Kanske skulle vara kul, fast i ärlighetens namn måste jag erkänna att jag inte orkar, så jag tar Märtas idé och startar en klubb för inbördes beundran!