lördag 9 juni 2012

"Slå ett slag för den manliga foten......!"

Japp, sant som det är sagt, jag är fotfixerad, inget att säga om det. Trogna läsare har säkert märkt det under åren Oumberliga har huserat i cyberträsket! Det här är en strängt privat blogg och jag gör gärna privata avslöjanden här, inte för jag inbillar mig att jag är speciellt unik, utan kanske mer för att andra ska känna igen sig och inte då känna sig så skruvade" som man ibland tror att man är!

Ett exempel var när jag och min Fru hamnade i horisontalläge första gången tillsammans för över 27 år sedan! Vad tror Ni hände då? Säkerligen så tror Ni i Er lystna fantasi att Oumberlige Peter kontrollerade brösten först! Nej! Tuttar är för amatörer! Självklart så måste ju strumporna av först så man kan se om hon hade vackra fötter! Vilken djävla tur....det hade hon...annars hade jag kanske inte suttit här och bloggat om det hela!

Efter några år i byggsvängen så vad jag att detta intet sett är unik, vi män vill generellt sett att våra kvinnliga partners ska ha små gulliga fötter! Fast nu är det ju så att jag även under många års tid jobbat i kvinnodominerade yrken också. Där råder det andra tongånger, där kan kvinnor i grupp sitta och ondgöra sig över sina mäns äckliga och fula fötter.........är det jämlikhet det? Jag bara undrar? Oumberlige Peter vill med detta inlägg slå ett slag för den Manliga och Vackra Foten....som mina egna små Tossetosingar i storlek 46! Här har Ni en länk till det Manliga fotparadiset, klicka här!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din pektå i Cyberträsket!
PS: Glöm nu inte att ta upp din mans fötter i knät när ni sitter där i TV-soffan ikväll och massera dem länge och väl!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Och glöm för i helskotta inte handskarna (vid fotmassage)haha/c

BP sa...

Nja, fötter är inte min grej, inte makens heller.
Däremot kan jag förfäras över somliga äckliga ovårdade fötter som är istoppade i sandaler... utan strumpor. Sådant borde förbjudas!

desperat hemmafru sa...

Min man har fötter lena som en bäbis! J-vligt orättvist med tanke på den tid han lägger ner på fotvård (läs: ingen). Själv har jag fötter som ofta mer påminner om de BP ovan beskriver, trots massor med tid och pengar... Ovårdade kanske de inte är. Men inte fasen är de vackra och säkerligen borde de inte visas upp i sandaler. Personligen tycker jag att alla som har fula fötter borde "vädra" dem oftare! :-) Och förresten - fint och fult är ju subjektivt. ;-)

Veronica sa...

Haha Underbart inlägg Peter...Och jag lovar att hålla koll på vädergubben och meddela hur vädret blir!! :)

Må gott!

Veronica

conny sa...

Ta av dig skooorna...bäst är en skolös man...varje gång du tar av dig skorna så medge att det känns skönt..dröm om min förvåning..den bananen ;D var god...

Excessive sa...

Tjenare,du hittade mig via trädgård men oj inte har jag något med trädgård att göra förutom att mannen min trädgårdar,sj sitter jag här (nästan sant). Önskar dig en underbar Lördag!