fredag 20 juli 2012

"Tjejer....är det här verkligen en blogg för Er........!"

Hej Tjejer! Oumberlige Peters Fru här, medans min Oumberlige Man pysslar med allt oumberligt som han måste göra så passar jag på att "kapa" hans blogg ett tag. Flera av hans underbara Läsare har även blivit min Läsare med åren. Det var ju även så tanken var med Oumberliga Ting Bloggen som Peter skapade för snart över 4 år sedan. Idén var ju bl a att hitta kvinnor/tjejer som precis som jag lider och har stora besvär med sitt "smärthandikapp", vi hann t o m starta upp en Förening, Smärtföreningen Jernsaxen, tragisk nog så är det historia nu, men jag hoppas vi kan starta upp under andra former i framtiden.

Just nu så är jag i ett "hyfsat skick", jag orkar gå ut och gå ett litet tag med mitt gåbord någon dag i veckan. Självklart med ledsagning, får underbara kramper ganska ofta. Medicinerar flera gånger dagligen mig med Metadon. Mina Morfindoser blev så höga för något år sedan, så Läkarkåren valde att ge mig Metadon istället. Metadon har en trögare verkningseffekt och planar ut smärtlindringen, har fungerat bra för mig. Fast denna vinter var ett helvete, var i princip sängliggandes i 5 månader.

Ja, som sagt Peter är på landet och gräver diken, lite trist faktiskt, det händer mycket kul när min Man är hemma, mycket tok också. Fast han har ett djävla humör, ja, jag "lämnar inte ut" honom genom att skriva om det, han är själv mycket medveten om detta. Fast han har blivit lugnare med åren, men utan honom hade jag inte levt idag, det är ett som är säkert. Bokstavligen, han har fått igång mitt hjärta när det stannat av felmedicinering bl a.

Lite kul faktiskt, jag fick hjärtstillestånd medans Peter duschade mig, han gav mig hjärtmassage och mun mot mun metoden och det första jag ser när jag vaknar till liv är ju min stilige man och hans vackra blå ögon, romantiskt va? Sedan fick jag en rejäl utskällning för att jag skrämde honom, det är Oumberlige Peter i ett nötskal, fast han är söt....när han sover! (ler)

Nu hade jag tänkt att Ni, Peters Kvinnor, som ännu inte blivit mina Bloggvänner skulle titta in till mig på min blogg, PocketHexorna, det är en bokblogg, men precis som Oumberligating Bloggen så handlar den om mycket annat också.

Bl a om banting.....vad annars.....en Tjejblogg utan bantning är väl som en karl utan.....hm....nu höll jag på att låta som Peter. Det är faktiskt Peters fel att jag blivit "snuskig" med åren, han har förstört mig! (ler)
Har gått ner snart 8 kilo på några veckor, brösten är påväg nedåt, så nu är det lita "kalabalik" i det Olofssonska hushållet, om nu sommarstugan ska säljas så kan inte alla pengar gå till Peters nya Harley Davidsson, en bra slant skall också investeras i ett par rejäla bröst, ja dvs om de gamla nu försvinner på kuppen, finns det åtminstone lite styrsel kvar så vill jag hellre köpa skor för pengarna.

Innan jag går och lägger mig igen (tar mina morgontabletter vid den här tiden) så måste jag berätta en annan kul grej, nu när Peter är borta i några dagar så är min Mamma här och tar hand om mig.
Hon hade glömt sitt nattlinne hemma så nu går hon runt i en av de T-shirts som Peter lätt trycka upp. Se inlägget lite längre ner.
"-Vilken fin tröja, utbrast hon då hon fick se den. Glass är ju så gott och en morgonpuss skall man alltid ge sin Fru!"
Ja, så är ju livet, man ser det man vill se, antingen glaset har halvfullt eller halvtomt!
Kom nu in till mig, PocketHexan själv, min förtrollande värld! Varmt Välkommen!

3 kommentarer:

BP sa...

Jaha, du passar på att kidnappa bloggen medan maken gräver i diket. Helt ok!
Det var ett fint och informativt inlägg. Tycker ni två är som klippta och skurna för varandra.
Åsså skrattade jag gott åt din mamma i Peters t-shirt! Den kvinnan har humor kan jag ju säga.

Anledningen att jag sällan är inne på din blogg är att böckerna du rescenserar inte är mitt stuk direkt. Åsså behandlar du teman som riktas just till "kvinnliga" kvinnor, vilket jag heller inte är.
Så ta inte illa upp! Man läser ju oftast bloggar som ligger nära ens egen blogg, i inriktning menar jag. Så jag håller mig nästan uteslutande till foto- och humorbloggar.

Milla sa...

Hej där fina fru till den oumberlige. Jo nu har jag ju turen att vara en av dem som hittat in till dig så nu fortsätter jag min kommentar inne hos d....

Anonym sa...

Om du inte hade skrivit att det var du som skrev så skulle man ha trott att det var Peter som satt vid datorn.
Jag går nu vidare in till din Blogg istället för här får man nog vänta innan nästa läsning kommer.. Jag såg en likadan husbil som eran på motorvägen nu när jag åkte hem från jobbet men det kan väl inte varit Peter? Ja det kan ju vara fler som har liknande husbilar såg den bara lite snabbt.
Vad starkt jobbat, 8kg det är verkligen mycket. Nu blir det att köpa en helt ny garderob hör jag:)Kul att du skrev, vi ses väl snart! / C