torsdag 2 augusti 2012

"Antikt & Porr.....kan det bli bättre.......!"

Känns som sommarlovet är över, okej då, jag menar min semester, någonstans får jag en liten höstkänsla eller den känsla som man får när sommaren är över och man på allvar tar sig ann "hösten" med allt vad det brukar innebära.
Har ju bloggat i några år nu och på höstkanten råder det ju alltid ett slags uppsving i denna bransch, i år har uppsvinget skett ovanligt tidigt måste jag säga. Ser det tydligt på min bloggstatistik, kanske beror det på vädret eller den allmänt dåliga ekonomin, ja vad vet jag.
En sak är säker porr och antik surfarna är på gång, gjorde för över ett år sedan ett inlägg som jag döpte till "Antikt & Porr", nyfikenheten på detta inlägg har varit enorm, tusentalsbesökare har lystet och nyfiket klickat sig dit, tror att de faktiskt blev riktigt besvikna.

Eller annars så blev de inte det, kanske är just Antikt & Porr det vi läsare vill ha? Eller porr och porr, folk är djäkligt nyfikna på att läsa om sex, men inte ens det är så vanligt på Oumberliga bloggen, men en hel del Erotisk Konst finner man här. Som bilden ovan på Buck Angel och Allanah Starr, ett skulpturprojekt av Marc Quinn, en av mina favoritkonstnärer.

Pridefestival här i Stockholm, rövpular och busktuggarvecka enligt vissa, för visst blir det extra erotiskt här i Tantolunden. Barnfamiljer och Dagispersonal har klagat på aktiviteten i grönområdena och Stockholms Stad har ansatt buskarna ännu en gång så folk inte frestas till att busa för mycket utomhus. Förra året var det gratis att besöka denna tillställning, Lilla Frun och undertecknad var självklart där och "minglade runt", fast jag tycker det råder lite ojämnlikhet inom detta gebit, det enda napp jag fick var en orakad transvestit med begynnande tandlossning, däremot var Lilla Frun ett lovligt villbråd för militanta flator.

Efter förra året gratispride så blev det mycket diskussioner om det var så lyckat att släppa in kreti och pleti i Pridepark, personligen så tror jag det var bra, andra tyckte inte det, det kändes som en freakshow tyckte någon. Så i år får man hosta upp med 350 bagis, det blir 700 spänn för Lilla Frun och mig, fast det kanske går att pruta eller annars kan jag testa det här med handikapptillgängligheten, jag är ju min Frus personlige assistent/ledsagare och då ska jag ju kunna gå in gratis.

För att nu inte reta upp någon läsare så vill jag betona att min personliga åsikt är den att all kärlek är bra kärlek......kommer ni ihåg Jens Orbacks underbara "groda" när han berättade om sin gamla Moster som levde med en häst! Haha......tur att man inte är minister!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde eller om det nu var tvärtom!

Inga kommentarer: