måndag 13 augusti 2012

"Samlagsmåndag..........!"

Jaha, så var det Äntligen Måndag igen! Sverige är tillbaka på jobbet, ångesten dryper längs väggarna, 11 månader kvar till nästa Semester! Då är det väl himla tur att Oumberliga Bloggen finns, IP-nummer och statistik talar sitt tydliga språk. En hel del besökare kommer ifrån offentliga datorer och servrar ser jag. Har faktiskt några läsare ifrån Regeringskansliet ser jag.....hm.....borde de inte ägna sig åt viktigare säker än att läsa här......kanske skapa en diskrimineringslag för att skydda/hjälpa människor med funktionshinder som min Lilla Fru exempelvis. Värna hennes rätt till att kunna få ett "skott i råttan" på en offentlig toalett exempelvis....okej, du är på Oumberligatingbloggen nu, jag överdriver lite som vanligt....en lag som åtminstone gör att det finns handikapptoaletter överallt i offentlig miljö, för så är inte fallet idag!

Sommaren har bokstavligen regnat bort i år, aldrig förr har så många flugit utomlands under sommarmånaderna, Oumberlige Peter är som han är och undrar och antalet medlemmar i 10 000 metersklubben har ökat, hoppas verkligen att alla mina läsare är så erotiskt bevandrade att de vet vad det innebär. Nu vet jag att flera flygbolag bl a Ryanair har gjort en hårdsatstning på att stoppa "bus" på deras flygplanstoaletter. Fast en grupp människor kan de inte stoppa, de är vi personliga assistenter, för vi måste ju följa med in på holken.

Gör vad du vill med denna Måndag, själv så cyklar jag strax till jobbet!
Vid datorn Peter Olofsson alias Ulv Röde Din Kapten på Cyberskutan!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Är du helt djävla fixerad?
/Katrin

Pockethexan sa...

Ja, det är han faktiskt....är det inte helt underbart så säg?
Kramis ifrån PocketHexan själv....Peters Fru alltså!

Milla sa...

Flyger ni ofta? Själv tillhör jag nog trista 60 cm-klubben.
Hoppas att du/ni har haft en bra sommar.Kram

BP sa...

Regeringskansliet, bra då får de åtminstone något skratt då och då. Förhoppninhsvis även en och annan tankeställare när de läser din blogg.

badtant.bloggo.nu sa...

Har väl aldrig förstått vitsen med 10 000 meters klubben. Men det är väl så att är man en tävlingsmänniska så är man. Men det kan då inte vara nå vidare bekvämt på dessa små toaletter, eller så är jag väl för gammal och bekväm.

äppelblomman sa...

Hmm ja visst borde regeringskansliet göra mer än läsa din blogg;-) *fniss*
Kram på dej

Marina sa...

Frågan har faktiskt slagit mig någon gång (om det beror på fixering eller inte, det är det ingen som vet!), om den där klubben faktiskt existerar och om den gör det - hur i hela friden bär de sig åt?? Så gott om plats är det ju inte, men det kanske är så, att man har gått och blivit alldeles för bekväm, vem vet?!

Anonym sa...

[p]Many people use solutions once or more times a day as part of their healthy epidermis health care routine together with a skin toner and lotion . The quicker you get it on, the more moisture [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic[/url] you seal in . This online store offers Clarisonic [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic outlet[/url] products at the most competitive prices . Cheap Clarisonic MIA 2 All the Things that You Need To Know for a Beautiful Skin

If you are looking for a cheap Clarisonic MIA 2, you have better chances of finding the product in [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic mia 2[/url] online stores . Clarisonic MIA can help your skin absorb the nutrients found in your cleansing serum . 2, has a handle back indicator Shadow charging indicator will stop flashing charge complete indicator does not flash . [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic canada[/url] co . Daily use of a Clarisonic brush helps remove toxins that would otherwise build up on your skin and cause blemishes.[/p]