tisdag 14 augusti 2012

"I serien visdomsord........!"

I serien visdomsord ifrån Oumberlige Peter:
"Bröst är som bloggvänner, ibland är de äkta, ibland är de fejk!"

4 kommentarer:

LillaFlisan sa...

hahahahahaa!! så sant som det är sagt!!
Åh, Peter! Tänk vad glad jag blir av att höra från dig igen!! Faktiskt så har du rätt i att det var lite för din skull (och alla andra goa bloggare jag saknat så mycket) som fick mig att ta mig i kragen och börja småblogga igen. För det kommer inte att bli som förr, det har jag helt enkelt inte lust till. Så mycket annat finns som jag vill ägna min tid till. MEN... man jag har bestämt mig för att i alla fall ta mig tid att slänga in ett inlägg lite då och då...Nu har ju jag varit borta så länge att själva blogger totalt ändrat format och det är ju verkligen bra och på tiden men det gör att jag är lite ringrostig. Plötsligt ser jag att kommentarsfältet har en "svaraknapp"! Jag testar att snvända mig av den fast jag egentligen inte har en aning om ifall du kommer att kunna se mitt svar.
(så jag får nog helt enkelt göra som Gunnar Sträng (?) köra med både livrem och hängslen! Dvs:Jag svarar både på min och din blogg!)

conny sa...

För min egen del litar jag mer på bröst än på bloggvänner. Brösten vet man alltid var man har, vare sig de är äkta eller inte, men bloggvänner kan man aldrig vara riktigt säker på.

BP sa...

Conny har en poäng där! Men så är han ju kille också!

Vänner har man nog inga i bloggvärlden, kompisar på sin höjd, även om det låter så mycket bättre med vänner såklart. Facebook has a lot to answer for och det engelska ordet "friend" borde ersättas med "pal". Ungefär som på den gamla goda tiden då man hade "pen pals", vilket borde vara dagens motsvarighet till blogkompisar.

Laila sa...

:-D *gapskratt*
Jag köper den direkt!