torsdag 23 augusti 2012

"Fru Olofsson luktar.....igen.....!"

Nu luktar...hm...ursäkta, doftar det parfymfabrik igen i det Olofssonska hemmet. Det började med att vår nu 18-åriga Dotter insett att hon inte alls är allergisk mot parfym som Läkarkåren hävdat sedan hon var liten, kanske var det så, i vilket fall som helst så reagerar hon inte alls på dofter längre.

Hon har shoppat parfym hejvilt det senaste året och med en ung gentleman till pojkvän så har det blivit många dyra väldofter i hennes samling.

Ja, till saken, Lilla Frun vill inte vara sämre, fick i uppdrag att ordna något gott till henne. Provade med de dofter som ännu finns kvar på marknaden sedan vår ungdomstid. Nej, det kändes inte fräscht och inte kul heller.

Valet föll på föll på Versace Bright Chrystal, ingen nyhet direkt heller, den kom redan 2006, men för mig var den ny. Kanske föll jag för doften, kanske var det flaskan eller om det var ren och skär "nostalgi" ifrån den tiden då jag hade råd att köpa Versace kostymer. Hon fick den igår och när jag vaknade upp i morse han bli lite orolig,det luktade konstigt, annan kvinna......puh....vid närmare koll så var det samma gamla hona som förut.

-Va gott du luktar, sade jag till henne.......men ska du lukta så där gott så får du nog masa dig upp ur sängen och sminka dig lite!
-Glöm det sade hon! Gå och hämta mina tabletter istället!
Jaha.........ännu en vanlig dag i det Olofssonska hemmet!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Doft i Cyberträsket!
PS: Detaljinformation, vad luktar egentligen Fru Olofsson........
TOPPNOT
Granatäpple, isackord och yuzu
MELLANNOT
Magnolia, pion och lotus
BASNOT
Amber, mysk och mahogny

2 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Versace brukar ha parfymer som luktar gott. Jag får också en sådan där nostalgikänsla - då en av de första parfymerna min man köpte åt mig var just från Versace. Nu för tiden köper han aldrig parfymer åt mig. Tyvärr. För när jag själv väljer parfym blir de ofta ganska söta i doften och det gillar inte min man... Men han får väl skylla sig själv kan man tycka.

Min man har börjat med en serie från L'OCCITANE en Provence. Han luktar magiskt gott! Så gott att flera okända kvinnor kommenterat han doft på ett mycket positivt sätt. Tror att det är hans After Shave Balm som liksom gör fulländningen. :-)Kanske borde du också utveckla dina dofter? ;-)

Anonym sa...

Haha helt rätt svarat av frun:)