tisdag 21 augusti 2012

"Pungkulefladder genom molnen.....!"


Låt inte mig nu "klä skott" för alla vansinnigheter som pågår i världen, jag har ju bara en blogg som vill visa på allt "tok" som händer! Hm....okej då, vinklingen kanske går åt ett visst håll.

I vilket fall som hlest så hade jag för några år sedan en arbetskamrat som älskade fallskärmshoppning och hennes stora dröm var att hoppa naken i Florida, självfallet så åkte hon dit och gjorde detta. Gladeligen så återkom hon till arbetsplatsen, visandes en massa bilden för en nyfiken skara. Våran kontorist Elsy var nog den som var nyfiknast av alla, hon undrade om inte männens pungkulor slog som Klipp-Klapp kulor i vinddraget. Den yngre generatioen undrade, vad är Klipp-Klapp kulor? Ja, visst är det sorgligt, historielösheten bereder ut sig.
Någon som minns sina Klipp-Klapp kulor? Hur de ibalnd lossnade och flög iväg genom ett fönster, hur småsyskonfingrar kom emellan. Ljuvliga 70-tal!

Idag bjöd jag på två vackra inlägg, missa inte inlägget under detta!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Dina Klipp Klapp Kulor i Cyberdraget!
PS: Är du också precis som Elsy nyfiken på vad som händer med kroppen vid nakenfallskärmshopp, klicka här! Varning för fladder!

2 kommentarer:

Laila sa...

*skrattar gott*
Jag är gammal nog att veta vad dessa kulor kan göra! Båda sorters kulor faktiskt. :-P

Anonym sa...

Bara hoppa ut från ett plan på flera hundra meters höjd är bra galet. Och ännu värre att komma på idén att hoppa naken, det blir ju kallt som sjutton och då till inlägget och min realistiska sida hm tror inte nån lyckas med att få pungen att fladdra dem kan ju känna sig stolta om den än kan visa sig:)/C