torsdag 2 augusti 2012

"Vad är konst, kultur, porr, erotik........!


Japp, nu kör vi igång ordentligt här på Oumberliga, börjar med den tunga frågan vad är egentligen kultur? Just nu här i Stockholm så pågår en utställning av Tom of Finlands alster, kanske ska tillägga att Kulturhuset för tillfälligt offentligt nu döpts om till Pride House!

Det roliga är att för några år sedan försökte Bukowskis sig på att sälja lite Tom of Finland Art, gick väl inte så bra, en del av verken flyttades senare över till Bukowskis Market, om de sedan såldes där vet jag inte, men visst säljer Tom of Finland, men kanske mer på Gallerier. Ja, i vilket fall som helst så var det två äldre Östermalmstanter den gången på Bukowskis, jag riktigt såg hur de hajade till då de såg de tecknade välutrustade männen. Först såg den ena damen undrande ut, sedan tittade hon glatt på sin väninna och sa högt: "-Den du, med lite senap på!"

Underrubriken här på Oumberliga bloggen är ju Erotic Gallery of Sweden, jag och Lilla Frun tjafsar ofta om vad är egentligen Erotisk Konst. Falukorv i Fågelholk tycker Lilla Frun är ett erotiskt konstuttryck, jag håller inte med, vad tycker Ni läsare. Blir det per automatik Erotik om man trycker in en falukorv i en fågelholk? Ska inte erotisk konst på något sätt kittla lite mer, fast okej, Lilla Frun gillar korv, inget att tjafsa om där inte! Mer om Tom of Finland hittar du här och här! Kulturartikel i Aftonbladet läser du här!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Gallerist i Cyberträsket!
PS: Gillar du precis som Fru Olofsson "Korv i Fågelholk" av Peter Johansson då läser du mer här hos Bukowskis.

2 kommentarer:

BP sa...

Den där korven är kul tycker jag, även om jag inte skulle associera den just till varken penis eller erotik.
För att vara ärlig, så är nog korven min favo av bilderna du lagt upp i föregående och där här inlägget.

Laila sa...

... *kliar mig i huvudet....


Nää...

En falukorv intryckt i en fågelholk är inte erotik i mina ögon.

PS: Lever fortfarande gott på att jag bara råkade på er på Grönana! :-D