måndag 6 augusti 2012

"Den bästa bilden tog inte jag........!"

Jag har ju några belackare som tycker jag skriver mest strunt här på Oumberliga Bloggen. Att den blivit sämre med åren med att ta upp viktiga frågor, en sanning med modifikation faktiskt. Ett bra exempel på det kan vara när jag visaren en bild på min Frus nya skor exempelvis.

De flesta kvinnor blir överlyckliga av att köpa fina skor (män med) men nu när Lilla Frun kan ha vanliga skor efter sin senaste större operation så är det nästan hela "hennes" värld. Under några års tid fick hon ha specialbyggda skor där den ena var förhöjd 5 cm, ingen människas dröm att vara låghalt smärtpatient inte och vara hänvisad till sjukhusen ortopedavdelningar inte.

Själv tycker jag just "vardagsstruntet" ibland är det mest intressanta med bloggandet, de stora frågorna är just bara för stora för detta "format".....bloggandet alltså. Nu tycker jag kanske inte att en blogg med bara kattor är det mest intressanta, utan mer det bakomliggande varför man just är så fixerad vid detta djur. Nog om det, jag återkommer till det är med katter i ett senare inlägg.

Ja, åter till allvaret och den lilla bilden överst, den tog inte jag och den gick inte heller att ladda ner i större format du hittar den här på Pridefestivalens officiella hemsida.

Hela Familjen Olofsson var inne och "Prideade" i helgen, vi stöttar en yngre släkting i hennes/hans uppvaknande för sin läggning. Tråkigt nog så borde det funnit fler personer där i dennes släktings närhet som också borde befunnit sig på plats.

Finns mycket underbart "bus och trams" under denna parad men för den som vill "se" så finns ju allvaret på lut, såväl i litet som stort. Att man faktiskt riskerar dödsstraff för sin sexuella läggning i vissa länder är väl det allvarligaste man kan visa på. Själv så "rörs" jag av alla som "kommit ut ur garderoben" och kramar sina nära och kära längs paraden, det syns så tydligt och det märks hur viktigt det är för dem.

Våran fantastiska Lilla Släkting som älskas av mig och Lilla Frun lika mycket som våra egna barn, nöjde sig med att titta "på" i år, hans/hennes kontaktnät är inte så stort.

Nästa år ska jag vara med i "prideparaden" tillsammans med min släkting, men bara om jag får välja själv, självklart blir det på Läderbögarnas lastbilsflak, högklackat och peruk är inget för mig!

Alla i min Familj blev glada.....hm.....utom kanske just Lilla Frun, ja nu är hon inte orolig för min "läggning" direkt, hon blir mer orolig på det "praktiska planet", för när undertecknad drar igång något kan det lätt bli lite "stökigt".....hm....det är nog sant det, men pierca bröstvårtorna är ju ett måste!

Okej, man kanske inte ska blanda humor och dödsstraff i samma inlägg, men där har Ni mig Kära Läsare både på bloggen och i verkliga livet, inget utesluter det ena. För det är ju just det som är livet, skratt och tårar om vartannat!
Ha en fin vecka! Kram ifrån Oumberlige Peter!

4 kommentarer:

Laila sa...

Ingen kommentar? Då klafsar Laila in!

Jag var inte inne, men båda killarna var det (den yngre och äldre, du vet) ;-)
Den yngre ägde kameran. Han hade massor av foton med sig hem. Bl.a hade han tagit på just det här ekipaget. Han förstod inte. Är man 10 år så är det inte så lätt. Men Som förälder så tar man sitt ansvar! Så vi förklarar och berättar.

Vi har en del bilder att gå igenom med lillskiten. Men hans blogg ska uppdateras snart.

conny sa...

Jag får gratulera dig till ett bra och viktigt inlägg! Bilden talar för sig själv!

conny sa...

Visste inte att det här ingick i paraden, men det gör den så mycket bättre. Alltså att man visar hur folk har det i vissa länder.

Anonym sa...

[p]Many people use solutions once or more times a day as part of their healthy epidermis health care routine together with a skin toner and lotion . The quicker you get it on, the more moisture [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic[/url] you seal in . This online store offers Clarisonic [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic outlet[/url] products at the most competitive prices . Cheap Clarisonic MIA 2 All the Things that You Need To Know for a Beautiful Skin

If you are looking for a cheap Clarisonic MIA 2, you have better chances of finding the product in [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic mia 2[/url] online stores . Clarisonic MIA can help your skin absorb the nutrients found in your cleansing serum . 2, has a handle back indicator Shadow charging indicator will stop flashing charge complete indicator does not flash . [url=http://www.clarisonicmiastoree.com]clarisonic canada[/url] co . Daily use of a Clarisonic brush helps remove toxins that would otherwise build up on your skin and cause blemishes.[/p]