lördag 4 augusti 2012

"Det här med loppisar.....!"

Jag är ju själv loppisfantast, men för den skull så censurerar jag inte "drift" med denna verksamhet, vilket skit folk släpar med sig för att sälja. Vi ska inte tala om alla "gårdsloppisar" som detta land är fyllt med under sommartid. Har du svårt att läsa texten på bilden ovan så hittar du den i Svenska Dagbladet här.
En liten cliffhanger bara, jag och en annan bloggare "byter" tekoppar med varandra, jag lovade att göra ett loppisfynd av denna produkt under sommaren. Jag har verkligen slitit och förnedrat mig till det grövsta, men nu har jag gjort mitt "fynd" och det ska i dagarna skickas till min
Desperata Hemmafru kompis. Kommer förhoppningsvis visas på hennes blogg med tiden.

Nej nu har jag inte tid att sitta här och blogga, ska in till Pride Festivalen här i Stockholm, vi har lite kompisar som går i paraden idag. Lilla Frun har hängt fram min allra bögigaste Hawaiiskjorta så jag ska smälta in. Självklart så tar vi vår Husbil in till Stockholms Centrum, normalt kallas den ju för de The Loowe Machine, men dagen till ära så kallar vi den "The Pride Machine". Hoppas ni också för en fin dag!
Kram ifrån Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt bloggfynd på Cyberloppisen!
PS: Underbart bögiga Hawaiiskjortor hittar du här, Lilla Frun beställde min därifrån. Hon tyckte också att jag gör underbar reklam för hennes bokblogg PocketHexorna samtidigt. Hjälp mig någon....min Fru förstår mig inte!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart bögig skjorta! Du kommer att smälta in!

BP sa...

Eftersom jag inte är i form idag (läs mitt inlägg) så tycker jag bara att skjortan är.... gräslig;-)

Anonym sa...

Precis! Skjortan ser bedrövlig ut
ta vad som helst annat.
M

Marina sa...

Skjortan är gräslig, ryslig, fruktansvärd...och bara så läcker!!!

Anonym sa...

Läser kommentarerna och förstår inte varför så negativt, den är ju skitsnygg skjortan och en riktig färgklick och du kommer ju lysa från flera km avstånd, jättebra för det är ju lätt att tappa bort varandra i folkmassorna:) Undrar bara hur ni gjorde för att matcha varandra, hade frun liknande också eller var det bara du som skulle gå finklädd? :) Den passar ju iaf till husbilen; Har man en The loowe machine så måste man ju också klä sig som the loowe man:) /C

Laila sa...

Hallå där din lilla fegis! Klart du ska ha frugans utvalda skjorta! Den är ju helt enkelt fruktansvärt... underbar ♥