söndag 5 december 2010

"Vaknar kallsvettig..............!"


Vaknar till alldeles kalsvettig, det är mitt i natten..........ännu en mardröm.......det här med att Julblogga sätter sina själsliga spår!
I drömmen befinner jag mig på månen, jag är 10 år igen, alldeles ensam och har just dödat tomten och släppt renarna fria.................på min T-shirt står det "Dom kallar mig Doktor Kärlek".......................!
Vid datorn i Mardrömmens tid Peter Olofsson Ditt Psykbryt i Cyberrymden!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Peter! Precis när jag ska stänga av datorn för natten så indikerar min dator att du gjort ett inlägg..........ännu en gaytomte tänker jag högt....orkar inte med fler!
Men så ser jag den lilla bilden på min skärm att det är något annat du visar.......en liten pojke och död tomte!
När din blogg behandlar psykolog då blir jag glad!
Annalysen blir inte så svår...vem vill inte döda tomten och utplåna den kravfyllda julen?
Doktor Kärlek...självklart, det är du Peter.....din blogg skiner av din kärlek till dina medmänniskor, kanske inte alla ser den, men den finns där, inte i alla inlägg, men i många!
Sedan Peter, allvarligt nu....."släppt renarna" fria skriver du...enkelt, du måste bli vegitarian som jag, man kan inte äta/visa sådana hemska bilder som du visade i senaste inlägget....."rostbiff" helt klart, men då ska den leva....!
Hoppas du kan somna om!
Stor godnatt Kram ifrån Doktor Freud din vän i natten!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Här visar du nakenheter, rosa kött (inte lammkött dock...;.)) och mardrömmar.... Rena rama juligheterna.... fniss...!!!

Tomten kan vi avskaffa tycker jag, stressen och alla måsten likaså. Undrar vem som stressar vem egentligen? Jag diggar julen, eller nja... kanske inte direkt julen som i julafton och så, mer kanske december som månad. Pepparkakor, glögg och massor av mys.... Paketskörden har vi till största del avskaffat och julbordet består knappt ens av en julskinka. Det finns naturligtvis miljarders med aspekter på julen och självklart är det inte så lätt att bara 'mysa på' för alla. Är uppfostrad i ett hem där största delen av julklappspengarna skänktes bort till behövande och där dörrarna alltid stod öppna. Alternativ jul var något som föräldrarna var rejält inspirerade av. Har därför fått med mig en kravlös syn på denna begivenhet.

Hoppas du får slippa mardrömmarna (för dom är inte julen värd...)!

Kram på dig!
/Charlotte

Elle sa...

Ska inte försöka göra någon psykologisk drömtydning av detta!*ler*
Det var nog inlägget med julskinkan som störde ditt (mitt?) inre.
Fortsätt du med de där tomtarna *dreggel* istället, vem f-n bryr sig om de är gay eller inte, huvudsaken man får sin tantsjuka mättad!
Ha en skön adventssöndag!
Kram Elle

Caja: sa...

"Drömmarna O.C.H mardrömmarna är vävda av samma stoff....."
//Eduardo Galeano

Sweet dreams/caja