onsdag 26 december 2012

"Två saker önskade jag mig i Julklapp......ingen fick jag....!"


Jag fick många fina Julklappar i år så egentligen vill jag inte verka missnöjd och besviken. Först och främst önskade jag mig en OnePiece mjukisdräkt. Trots att jag visade "hemsidan" för min Fru så hade hon inte beställt någon. Mina förra jobbarkompisar Micke, Tony och Tobias Fruar och flickvänner ansträngde sig i allafall och sydde egna kreationer till sina Älskade Män.

När jag sedan gnällde för Fru Olofsson att jag inte heller fått någon ny eltandborste, så försvann hon helt sonika ut en stund och kom tillbaka med detta alster! Vet inte om jag tycker det känns så fräscht!

Skämtar bara lite, det var inte alls så ofräscht som man skulle kunna tänka sig, Dildon ovan blev över ifrån förra sommarens Dildorace, alltså inte använd på det sätt man normalt sett skulle kunna tänka sig, men visst den har glidit runt i en välsåpad ränna, det har den, men det var en hängränna ifrån en inglasad uteplats.

Var det någon som sa God Fortsättning?
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde Din såpade Pistong i Cybermaskineriet!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Får man fråga hur länge ni har delat säng?

margareta

BP sa...

Din fru har en utmärkt smak - att inte beställa en onepiece åt dig. Antar att hon vill (fortfarande) tända på dig, inte bli totalt avtänd;-)
Eltandborsten däremot hade hon kunnat ställa upp på kan jag tycka. Lite klumpigt att borsta tänderna med en dildo, inte att prata om vibrationerna i munnen;-)
God fortsättning på dig med!

Anonym sa...

Att din fru inte sydde en egen onepiece-kreation åt dig stöttar jag henne helhjärtat i!
God fortsättning!

Baronessan sa...

Vilken härlig idé med tandborsten ;) Sparkdräkt för vuxna förstår jag mig inte på. Det passar inte för oss kvinnfolk eftersom dom aldrig har kiss-lucka. God fortsättning!

Elle sa...

I vår ålder får man vara glad om man överhuvudtaget får något i julklapp...

God fortsättning!!

Photo by Maria sa...

Du kan kanske flirta med någon av fd kollegornas fru/flickvänner så kanske någon vill sy en vacker kreation till dig ;)
Tyckte den eltandborsten var riktigt fiffig.. Vill man inte ha elen till tanborsten så kan man ju förena nytta med nöje ;)

God fortsättning till dig med..

Kram Mia

desperat hemmafru sa...

Tokgubbe! Du är fortfarande inte klok på en fläck! God fortsättning.

Anonym sa...

En stor T-tröja och ett par stora mjukisbyxor sen är det bara att sy ihop dem så har du en onepiece.
Du bör nog sy ihop delarna då du har dem på dig, lite svårt att hoppa in i den annars:)

Eltandborste tillverkar du bäst genom att du tar och sätter fast en tandborste på elvispen. Man vill ju inte bara att den ska vibrera, snurrande borste är väl mycket bättre:) /C

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

God kväll du oumbärlige. Julafton är avklarad och jag läser att du inte riktigt fått det du önskade dig. Vem får det..... Jo, jag i år faktiskt. En hög med trädgårdsböcker om sjukdomar, skadedjur, beskärning och annat. Hihi... bara intressanta saker. Fotade framsidorna av böckerna med mobilen och skickade till julklappsköparen. Ja, mannen vill säga :-) Det är såna tydliga tips man får ta till helt enkelt för att få EXAKT det man vill ha. Inte några look alikes.... eller hemmabyggen haha.... Din anvisade länk var gissningsvis tydlig nog. Men Peter... Man får helt enkelt tänka efter vad man önskar sig. Platta böcker är inget som stör omgivningen. Men en fullvuxen man i babypyjamas kan få vem som helst ur balans.

Men nu ska du höra. Jag köpte en onepiece till en person i julklapp. Det du. Dock inte till mannen. Nono...... Men till tonårsdottern som önskat, vädjat och ja tiggt om en flera år. Men eftersom att de är så rysligt fula har vi vägrat att köpa en till henne. Man får dock beundra hennes uthålllighet att konstant önska sig denna sparkdräkt. Så. vi köpte en till henne mot löfte att den bara fick användas hemma hahah...... Säger inget mer. Annat än att den ANVÄNDS hemma. Har inte sett henne i andra kläder sedan julafton. Vi har pyjamasparty dygnet runt. Nåja. Vi är några i familjen som upprätthåller en civiliserad klädsel. Även om det kan dröja fram till eftermiddagen innan vi tar på den :-) Är det jullov så är det.

I morgon ska det snöa igen här. Det är nog flera med mig som undrar om inte de uppmätta 120 cm vi har här inte räcker. Snöhögen utanför köksfönstret är snart två meter hög. Säger inget mer. Om jag längtar efter våren? Om vintern känns oändlig just nu? Hrm.

Stor nyårskram till dig Peter,
/Charlotte