måndag 15 december 2008

Kitchen Aid....



























En av årets julklappar (i alla fall här i bloggvärlden) verkar vara hushållsmaskinernas "Rolls-Royce" KitchenAid. Finns i hur många härliga femtiotals färger som helst och med sin retrostil så är det kanske i de färgerna som den passar bäst, men för knyta an till julen så lägger jag in den i rött. Kostar från 5 000 och uppåt, med alla tillbehör så är vi snart uppe i 10 loppor minst, men är det jul bak, stoppning av korv, malning av kött så är det. Googlat och pricerunnat runt lite billigast just nu gå in på http://www.bagarenochkocken.se/ helt otroligt sortement av KitchenAid produkter plus en massa andra Oumbärligating. Vid datorn Peter Olofsson.
PS: Lägger snart in "Familjen Olofssons" kultmaskin från 70-talet, då blir det andra bullar!

6 kommentarer:

Fru Pusselbit sa...

Den där vore inte dum att ha! =)

Carpe Diem sa...

Den var inte så dum i rött heller, men är mer nyfiken på eran kultmaskin :-D

Daniel sa...

Vilken häftig manick!
Coolt med en sådan om pengarna fanns

oumberligating sa...

Hej Marie! Nu har jag lagt ut vår kultmasin på bloggen, se och njut! Nej, uppriktigt sagt ringer det någon "galning" och vill byta så skulle jag inte tveka. Jag är ju uppvuxen under 70-talet så för mig känns inte den epokens färger något vidare, men man ändrar sig och påverkas på olika sett, det finns nu ett flertal bilmärken som har en orangemetalliclack som inte är helt oäven, ha en bra dag mvh från Peter!
PS: Däremot så är det, anser jag "totalförbjudet" att slänga någon som fortfarnade fungerar bara för att köpa nytt, även fast jag gillar saker så slängs ingenting, tröttnar man så in med det på tradera eller blocket bara, så blir någon annan glad.DS

oumberligating sa...

Hej Fru Pusselbit! Har lagt ut en bild idag på vår 34 år gamla hushållsmaskin, vacker, nja, men funktionsduglit. Vi ses och hörs som vanlilgt i cyberrymden mvh Peter!

oumberligating sa...

Hej Daniel! Trevligt att du "håller koll" på bloggen, kikade in på din blogg, trevlig, har redan utnämnt videon om Helsinki Boys till en klassiker, skickat vidare den till alla i mitt adressregister som har finsk anknytning och självfallet är vänner till mig annars kan det bli problem(ler). Finskan som sjunger på den andra videon, henne känner jag faktiskt till hon är född som jag 1964 och dog 2005, då grät en arbetskamrat till mig, min fru har finsk Pappa men hon kan ingen finska så det är lite svårt att förstå texten! Ha det bra! Mvh från Peter!