tisdag 7 april 2009

Alla har vi våra l(ägg)ningar!


Med den här härliga bilden vill jag önska alla läsare av Oumberliga Bloggen en riktigt Glad Påsk!
Bilden har jag lånat ifrån länken nedan:
http://www.dailystrength.org/people/16588/journal/1543194
Nu tror inte jag att jag kan hålla mig borta ifrån datorn så det dyker säkert upp något mer inlägg innan Påskharen kommer på besök, men i fall inte! Ha det gott på alla sett, vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

5 kommentarer:

RANA sa...

Hahaha. TACK. Man kan alltid lita på dit omdöme. (Visst är det Bobbo Krull?) Och glad påsk till dig med.

:-)
/Rana

RANA sa...

"l(ägg)ningar"..!

Suck!!!! :-D

Vad är det med män och ordvitsar? Den värsta av dem ALLA är dock gift med en annan liten bloggerska, nämligen den underbara Annie. Slå dig i slang med honom så får du ditt lystmäte i ordvitsar.

/R

Viveka i Bläckhornet sa...

Han är inte min typ...klackarna var för höga... ;)

Viveka

Susanne sa...

Läste nyss din blogg om smärta..Väldigt intressant läsning. jag själv fick diagnos Fybromyalgi för ett år sen av min Naprapat skönt att få ett namn på smärtan,,med det som smärtar mest är misstron och kampen mot läkare som hjälpt mig men ändå på nått sätt inte vill förstå.Och så naturligtvis Fkassan som absolut inte fattar ett skvatt...Till slut tror man inte på det själv.Kanske det är nått annat ja det är nog fel på mig.Man får försöka kämpa så gott det går...Nu vill jag bara önska dig en Trevlig Påskhelg..

RANA sa...

Svar på dina kommentarer hos mig:

Först av allt: BRA att du inte tog bort den första. Visserligen svarade du på mitt sockersöta barnpratsinlägg med en inte fullt så sockersöt kommentar om att "pissa (grannens) huvud fullt så han kantrar". Men - hahaha - det är ju sånt jag vill ha.

Å, vad du retar upp dig på allt. Ibland blir jag rädd för mig själv, att jag liksom inte har kraft/råd att spilla så mycket upprördhet på det jag ändå inte tänker göra nåt åt.

Men! Det var mycket välformulerat (jag är imponerad), det du skrev:

"...vilken tur att hästarna klarade sig, va fint det måste sett utan när de svettblanka vackra djuren skrittade runt med Röda Korset och läkare utan gränsers loggor lysande i bakgrunden medans hovarnas tramp överröstade barnens svältgnyende!"

Vasst, snyggt!! Det kunde du gott smälla ut i ett inlägg här hos dig (hela kommentaren).

Till sist:
"men har han verkligen gått på det här med att du stryker så illa, undrar om det inte är 'Ranataktik'"
Hehe - japp, han har gått på den lätta!! Han är cool, men väldigt naiv.

Ha nu en brutalt fin onsdag. Glöm inte att andas nån gång emellanåt.

/R