måndag 20 april 2009

Likkistor och solarier - vissa likheter!
Äntligen Måndag, min ångest är också din ångest Käre Läsare av Oumberliga Bloggen!
Nackdelen med våren är väl också att då kommer en del av kroppsfixeringen fram både hos män och kvinnor. Nu är det inget större problem för mig personligen eftersom jag har ett lite "stört" ego och alltid tyckt att jag varit riktigt "snygg" själv, tycker faktiskt det fortfarande, trots lite kula och flint(ler). Något som jag inte gillar med min kropp är dessa leverfläckar som de flesta av oss har lite här och där, under åren så har jag tagit bort några stycken. Det är inte de man tror som är farliga som min alltid glade hudläkare säger med ett leende, de är de man minst anar som man ska se upp med! Tack för det Doktorn nu känner jag mig genast mycket friskare!
Larmrapporter om än det ena än det andra dyker det upp i tid och otid och oftast så väljer man ut det som passar en själv att "oroa" sig över, personligen så är det hudcancer och särskilt när man som jag var ständigt brun året runt i princip under hela åttiotalet så får jag lite "kalla kårar" och känner efter lite extra om det inte kliar lite mer än vanligt någonstans på huden!
Orsaken till dagens ångestattack hittar du på Svenska Dagbladets nätsidor, utdrag ur artikel och länk nedan:
"Ungas solarievanor ökar cancerrisken
Publicerad: 20 april 2009, 06.36. Senast ändrad: 20 april 2009, 07.47
Ungas solarievanor kan ge skador för livet. På två år har andelen 18–24-åringar som brännskadats i solarier nästan fördubblats, visar en ny studie. Nu vill Strålsäkerhetsmyndigheten halvera soltiderna och att det ska bli lag på att ingen under 18 år får besöka inrättningarna."
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2763101.svd
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson en dag i April i nådens år 2009.
PS: Fördelen med solarielådan kanske är att där vet man direkt att man kommer att få se "ett vitt strålande ljus", i kistan är det lite "ovisst" när och om det blir något "ljus" över huvud taget, men hoppas kan man ju alltid göra!

3 kommentarer:

Gullillan sa...

Jag hittade iallafall din kistbild.........men inte min. Suck!

Gullillan sa...

hehehe...........
Ja! Hoppas kan man.........

Susanne sa...

Skönt när man kan sätta fingret på varför man mår dåligt o har ågest!..Lite läskigt med likheten på bilderna..Jag hoppas gör jag iallafall annars blir döden allt för obehaglig..Min sambo däremot är nog mer realist han säger när det är slut ja då är det det...
Ha en härlig dag i det riktiga ljuset..