torsdag 2 april 2009

Humor - vad är det egentligen!


Aprilskämt är väl en slags humor måste man kanske säga, men vad är roligt då. Ja, mitt inlägg om vår nya husbil är väl kanske inte den starkaste kandidaten till kvalificerad humor, men den resulterade i några telefonsamtal i allafall och det var det som var tanken. Men nu är ordningen i bekantskapskretsen återställd och Familjen Olofsson rullar på med Ingeborg I i några år till och ni slipper se mig flytta tusenlappar på en anslagtavla i TV (TV programmet lyxfällan för den oinvigde).
Alla som har en mailadress är väl precis som jag bombaderade med olika typer av humorinlägg av skiftande kvalité. Själv har jag "blockat" lite för att det inte ska bli för mycket. Men humor är värt att analyseras, det är kul tycker jag, kan det dessutom bli en hel artikel serie så blir det spännande. Se länk nedan.
Att börja leta humor på nätet är inte det lättaste alla gånger, man hamnar ofta i ett "träskland" med påhittad och ansträngd humor. Roligare är vad jag kallar inlägget om Carl-Philips silverbestick eller rättare sagt vad marknadsansvarige säger om vilken kundgrupp hon tror besticken kommer att tilltala. Se tidigare inlägg nedan.
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson och eftersom det är påsk snart så får de bli en oförarglig liten djurbild från en sk humorsajt http://www.humorsajten.com/

8 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Missade ditt inlägg igår haha - men det borde varit sant!

Kram Viveka

Willewira sa...

Det missade jag igår, men fick mig ett gott skratt idag istället.
Går lika bra!!

Men nog är den en dröm alltid - husbilen alltså. ;)

Ha en skön dag!
Kram
Willewira

Patricia sa...

Hej och tack för titten och kommentaren i min blogg... =)

Kul april-skämt du hittat på även om jag då fick läsa det en dag för sent men ändå... =)
Vote inte helt fel med en sprojlans ny husvagn eller husbil, vi kör omkring i vår första husvagn, en GAMMAL men välbehållen Kabe safir GDL.. =)

Mvh
Patricia

Viveka i Bläckhornet sa...

Visst skulle jag passa Jernsaxen. Huvva...jag har mer operationer och smärt upplevelser än dem. Men de håller jag på ett tag.Man kan ju tro att jag varit med om ett kniv slagsmål - tur jag är gift...haha.

Jaa, det vore ju super praktiskt att bo grannar. Lilla Frun och jag samduschar i garaget med vatten slangen som du skrev... hihi. Och att bli servad av dig med nybakat lät ju väldigt frstande...

Ha det bäst

kramar Viveka

Lisas torp sa...

Hej och tack för titten hos mej!
Ja, det kanske är knepigt att vara man i dessa sammanhang, ni är inte så många.

Tittar in lite senare när jag har mera tid och läser lite noggrannare!

Hälsn.
LIsa

Polargrevinnan sa...

Hej Peter!
Ja, jag har kommit igång med bloggandet.
Din blogg är det första jag läser efter frukost. Nyfiken vad du hittat på idag. Du är verkligen kreativ. Det är fint vårväder. Längtar ut till landet och se hur min Polar klarat vintern.
Vårkram till hela familjen.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det verkar tunnsått med manliga Bloggare, har kollat på en fotoblogg som var superfin, men tyvärr långt mellan inläggen. Det var en flott husbil, och drömma kan man ju. Hälsa frugan och ha en bra torsdag
Kram till er
AnnaMaria

Anonym sa...

Humorn blir allra bäst när den ger ett förlösande skratt i eländet.

hälsning barbro

Välkommen: www.yellowgrey.wordpress.com