tisdag 4 maj 2010

"CirkusKungen på besök...!"


Så fort de blir något där Kungen eller det Kungliga ska vara med så blir det "Cirkus". Visserligen är det inte Hans Majstäts fel utan alla "knäppgökar" omkring honom! Sitter och läser en hel underbar artikel i Svenska Dagbladets nätnyheter hur man tagit in liljor som fått stå i en sjukhusentré i flera dagar för att göra det fint när Tjabo kommer på besök! Undrar om Kungen brydde sig, några fick i allfall astmabesvär! Jag lovar att kärringen i sjukhusledningen kommer försvara sitt "undantag" till "dödagar"!
Ja, faktiskt...med gråtmild röst kommer hon säga att vi gjorde faktiskt ett undantag...det var trots allt Kungen som kom på besök....och lite astma har väl ingen dött av...undrar om hon gjorde "hovnigning" också!
Världen är galen!
Din Hövding i Cyberrymden Ulv Röde!

4 kommentarer:

The Secret Garden sa...

Jo det är mycket som är omsig och kringsig när det är Kungabesök... och oftast är det folk på besöksorten som gör saker helt frenetiskt. Tror säkerligen att kungen själv reflekterade över det "lämpliga" att lassa in blommor...men valde att inte säga något. Kunde inte det.

Vad kungahuset än gör så väljer ju oftast "allmänheten" att tolka dem negativt. Säger de kungliga något=då är det fel. Säger de Inte något=då är det fel.
Inte lätt att göra rätt när allt vänds emot en hela tiden, oavsett vad det gäller och vad man gör.

Karins fotoblogg sa...

Jag undrar eg hur glad Kungen är över att var kung? Tycker att han känns rätt så småbitter dom gånger jag sett honom på tv i intervjuer.

kram

Lena sa...

Jadu, det var i vårt fina sjukhus som detta hände!
Jag bor i kommunen bredvid.
Har varit och hälsat på folk som legat där och blommor var bannlysta.
Men det är ju skillnad på folk och folk :)

Kram
lena

imse sa...

Jag tvivlar på att majestätet ens såg blommorna.