söndag 9 maj 2010

"Ve och fasa...............!"Som sagt, ve och fasa, till min stora förskräckelse så kommer jag ihåg att jag "flörtat runt" lite med växt och trädgårdsbloggare i morse, mina avsikter var ju helt klart att locka in dem på den "oumberligabloggens bana". Hur ska det nu gå när jag glömde bort mig och gjorde en massa knasiga inlägg om piller, ensamhet och saknad. Om nu någon emot förmodan hittar hit så blir de nog lite oroliga över det som de möts av.
Ordningen är nu återställd i och med detta inlägg, visar ytterligare en gigant inom växt världen, den luktar visst inte heller så gott Amorphophallus Titanum heter den på latin, klicka på namnet för mer fakta. Jag vet inte om jag har livlig fantasi men vad händer om man korsar den med den andra jätteblomman i inlägget nedan! Vilka monster till "sticklingar" det skulle bli!

Vill bara säga att i litteraturen förväxlas dessa två växter ofta och ännu oftare bloggvärlden Rafflesia Arnoldii heter "honvarianten" och och "hanvarianten" Amorphophallus Titanum ovan!
Vid datorn som vanligt din Vikingahövding i Klorofyllvärlden Ulv Röde!

8 kommentarer:

Cici sa...

Som ny följare av din blogg har jag förstått att du gillar det lite absurda. Ska bli roligt att se vad du mer har att bjuda på.
Lämnade en kommentar under bordellinlägget.

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Hej Peter! Jag tar det som en kompling att bli kallad 'tuffing' och 'hårdnackad' :-) Tack så mycket för besöket och den långa kommentaren..... Du verkar vara en man med många tankar om mycket och en som kan uttrycka sig mycket fyndigt. Tack för förra besöket också, besökte faktiskt din blogg då och vet faktiskt inte varför jag inte skrev någon kommentar tillbaka (brukar göra det), tror ärligt talat att jag greps av prestationsångest över att formulera något fyndigt, och hjärnan kanske inte var den mest kreativa just då... :-) Det är friskt att vara lite vild och galen och göra det oväntade. Varför ska vi alltid göra det folk förväntar sig av oss? Att våga tänka nytt är det allt för få som gör.... Livet är för kort för att inte följa sina inre instinkter.

Ha en fortsatt bra dag Peter!
/Charlotte

LillaFlisan sa...

(Skriver min kommentar här också om du är som jag var när jag bloggade.... Kunde bara hålla reda på kommentarerna i sista inlägget, hahaha!)

aaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!

Peter!
fick mig allt en tår i ögonvrån!

du är väl bara bäst!!!

Men jag är allt helt borta från bloggvärlden just nu. Känner ingen direkt saknad efter min blogg men dock saknad efter dig, Rana och de (några)andra särskilda bloggmänniskorna med vackra själar och skön attityd som berört mig så mycket genom cyberrymden!

ops, knasig mening det där men du vet ju vad jag menar. Det vet du ju alltid!!!

Största kramen till dig Peter, mitt blogghjärta.. Nu ska jag lyssna på Pete igen och gråta en liten skvätt till!

Ha det bäst!

(jag tänker allt på dig allt som oftast ska du veta!!!!))

Kram

Flisan

P.s. Hälsa hexan så gott!

Elena sa...

Jäklar vilken gigant! Synd att en inte luktar gott bara. Hur kostar en dådan blomma? Jag läser till polis nu så det blir kriminaltekniker med forensiskt arkeologisk bakgrund :-) Kalmar är fint på sommaren, men det blir flytt så fort det blir möjligt! Vart, återstår att se :-)

Mollamaja sa...

Hahhahha :-) Man behöver ju inte ha särskilt vild fantai för att tänka sig ett och annat resultat av korsningen mellan de där två. ;-)

Maria sa...

Ja inte är den vacker den blomman:)

Tack för låten, lyssnade på Christer medans jag fixade med mina bilder igår.

Kramar /Mara

Västgötskan sa...

Det känns som att du har en trädgårds-böjelse eller nåt... Existerar sånt? Ha ha! ;-)

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Hej
Tack för den underfundiga och roliga kommentaren hos mig.
Här har tulpanerna precis börjat blomma så det är kanske tur att du inte bor i närheten - ifall du tänker ställa till med fest.
Ha det gott
Birgitta