fredag 13 augusti 2010

"Fredagspyssel med Peter....!"


Tror fan inte jag har kvar en enda manlig följare på min blogg, ledsamt men inget att göra åt!
Alla vet ju att jag gör vad som helst för att få nya följare och bloggkompisar, jag har flörtat med fotobloggarna, trädgårdsbloggarna och inredningsbloggarna och nu ger jag mig ut på nya "jaktmarker", mitt mål är alla pysselbloggare!
Så nu alla pysselbloggare vill jag visa vad som snart ska ske i det Olofssonska hemmet! Nu ska det göras innetofflor inför höstsäsongen!
Vi sitter på ett sådant gigantisk lager av inkontinensskydd så hälften kunde vara nog! Lilla Frun opererades ett flertal gånger för några år sedan och fick efter dessa stora operationer lite problem med att hålla "tätt" som det så vackert heter!
Inga problem om man är gift med Oumberlige Peter, jag kontaktade en sjuksköterska på området, men det visade sig att visst kunde hon det här med "att kissa i brallan, det var hon proffs på. Något hon däremot inte kunde fixa det var nya vårdcentralsbeställningssystemet...........gissa resultatet. Fem gånger hade hon visst lyckats kryssa i samma ruta. Så skydden levererades hem med lastbil, killen var minst sagt lite svettig när han fått in alla kartonger i huset. Japp leverans innanför dörren gäller för denna typ av produkt!
Vi försökte lämna tillbaka stora delar av inkontinentskydden men ett snävt regelvärk gjorde att det absolut inte gick! Så alla våra vänner har fått en rejäl förpackning var, perfekt som vanliga bindor eller att vaxa bilen med!
Lilla Frun läkte dessutom ihop snabbare än vad som var tänkt, så det blev en ansenlig mängd över! För säkerthets skull så sparade vi några lådor på vinden på landet.
Eftersom "problematiken" inte verkar återkomma så har vi länge funderat på vad vi skulle göra av med lagret. De har ju även ett "bäst före datum"! Snackade med Stockholms Stadsmission men de hade ingen brist på denna produkt!
Vad göra...........nu har jag hittat lösning................nu djävlar i min lilla låda ska här pysslas!
Alla ska få tofflor till hösten! Som tur så var det olika storlekar på inkontinensskydden så de största får bli sulor till min sons innetofflor storlek 47, själv har jag bara 45 så mellan storleken räcker!
Det sakanas någon bild i själva pysslandet, men alla pysselbloggare.....det fixar ni, lite innovation är bara vad som behövs
Vid datorn som vanligt Oumberlige Pyssel Peter!

9 kommentarer:

Häxan sa...

Hahaha....roligt pyssel!!
Svärmor kanske gillar att pyssla lite:))

Jess sa...

Hahaha! Skrattade gott åt pysslet! :)

Ronny sa...

Jag vill ha dem svarta. Bra en sån här dag med all svett o allt.

Cici sa...

Vilken otur att vi slutat ge de vuxna julklappar, och det fanns väl inte storlek 2-4 år?

BP sa...

Ha, ha, ha!!! Jag förstår att dina manliga bloggkompisar garanterat överger dig nu - de är liksom inte lika pysslig som du. Men tofflorna är ju skitroliga. Man kanske kan färga in bindorna innan också, eller rita lite roliga motiv på dom om man inte gillar bling bling;-)

Elin Damberg sa...

Klipp naglarna, tant...

vill JAG säga.

Elin Damberg sa...

Apropå ev. avsaknad av manliga läsare. Jag ser att Ronny hänger på i alla fall. Exponerings-Niklas har du ju skrämt iväg eftersom du konsekvent stavar hans namn fel. Och Alfahannen har du förstås börjat mucka med genom att vifta med allehanda fingrar? Frågan är bara: vad har hänt med Åke?

caja sa...

hahahaha jag tror jag kissar på mig hahahaha *ASG* *ASG* hahahahahaha skulle behöva ett par sådana snygga tofflor i trosorna just nu hahahahahahahahahahah

Britt sa...

Herreguud! du har för mycket tid över!! hahaha :-D

/Britt