måndag 30 augusti 2010

"The Loove Machine......!"

Loove Machine
Build your own Blingee
Nu blir det ett sådant där smaskigt inlägg som ska handla om sex, ja just det riktigt sex, inte siffran. Då och då så har jag närmat mig den frågan/ämnet och när sex finns med som sökord, ja då djäklar i min "lilla låda" så stiger besökar antalet. En vanligt dag så brukar Oumberliga bloggen ha cirka 100 besökare (enligt ip-nummer), men har det funnit "sex" med i bilden då har det legat kring trehundra, ja en gång så blev det faktiskt 800 besökare på en dag och djävla massa mail och det var inte riktigt meningen, det här är ingen "erotikblogg"!
Enligt en undersökning så är det värsta barn vet att höra sina föräldrar "busa runt i sänghalmen" och föräldrar som är vid "sunda vätskor" vill inte heller att deras barn ska höra det samma!
För några år sedan så spände våran Dotter sin blick i oss och frågade med allvarsam ton!
-Ligger ni aldrig med varandra?
Vad svarar man på sådant? Först var vi ju självklart tvungna att reda ut ett och annat och det visade sig att just denna dag i skolan så hade denna fråga varit på tapeten, alla berättade den ena hårresande berättelsen ifrån sommarens semestrar förvarandra. Nu fick vi i vår tur höra vad Lilla Emblas klasskamrater föräldrar haft för sig. Himla festligt med årets första föräldramöte..........hörde inte ett skit vad lärarna berättade om studieplaner...satt bara och tittade runt bland föräldrarna......."Jaså, han gillar lack och läder, det kunde man inte tro"..........."blond peruk på henne, nej fy fasiken"...."partnerbyte på campingen...jaja, det förklarar ju varför ena ungen har bruna ögon"...........
Till saken Lilla Embla var uppriktig sagt ledsen, hon hade ju inte kunnat berätta ett skit för sina klasskamrater....5 veckor på husbilssemester och inte ett ljud.....klart hon var orolig!
I grund och botten var hon orolig för att vi inte "älskade varandra längre", självklart så förklarade vi att "det där skötte vi" på annat sätt och absolut inte när barnen var i närheten!
Sedan skojade vi bort det hela lite och sa med glimten i ögat att varför tror du Mamma och Pappa köpte Husbilen!
Sedan dess ler hon alltid lite extra då jag säger till våra tre barn att Mamma och Jag sticker ut med Husbilen ett tag!
"-Ha det så myyysiiiiiigt säger hon alltid och skrattar till då!"
Känns bra att kunna göra sina barn glada.......!
Ja, till saken vår Husbil har ett namn.....Ingeborg heter hon, ja jag vet, hur djävla upphetsande är namnet Ingeborg...ungefär lika erotiskt som "Guppemaja" på en båt!
Det finns en blogg som jag gillar skarpt som heter Freedomtravel precis som deras Husbil Freedom...det låter iallafall lite "häftigt"......så nu har Lilla Frun och Jag beslutat att döpa om vår Husbil till....håll i Er nu........."The Loove Machine"....det ska dessutom uttalas mycket långsamt och med hes röst!
Självklart så ska den lackas om med tiden, bara min Fru slutar köpa så in i helvete mycket skor och kläder så det blir några pengar över!
Vid datorn i Kärlekens Tid, Peter Olofsson!

21 kommentarer:

caja sa...

*fniss* snacka om att försköna en husbil, gulligt!/c

desperat hemmafru sa...

Snacka om dålig ursäkt för att köpa husbil... ;-)

Eller är det kanske så att det är vad man borde satsa på nu för tiden? Med tonårsbarn blir det liksom lite svårt att hitta "rätt" ställe vid "rätt" tidpunkt.

Caja: sa...

HAhahahaha vilket roligt inlägg Peter ;-D, måste bara säga att själv hade jag föredragit namnet Ingeborg *fniss* *L* *ASG* Tack för inlägget i min gästbok, och du hade rätt, det fanns bara bilden. Bara den i sig var ju en syn för gudarna men det blev ju bättre...hahahaha, du är väl för rolig. Föressten så tycker jag inte alls att den behöver lackas om, lilla frun BEHÖVER säkert mycket skor och kläder! det BEHÖVER vi kvinnor ;-D *LER*: jag med ett bestämt, lite stramt leende så att du ska förstå tyngden i orden! ;-) Du, ha inte dåligt samvete för inga eller få kommentarer, förstår din situation då maken min även han är byggare och borta 11-12 h/dag. Nä, bygg på du så kvinnan din kan handla ;-D ;-D Mohahahahaha

Ps. hälsa lilla frun

Må väl/caja

Elle sa...

Tja Peter, vad ska jag svara på den frågan?
Efter en stunds funderande säger jag bara:
"Vad f-n gör man inte för att komma till Rivieran?" *blink*
Det finns ju solglasögon om man vill vara lite mer anonym.

Att höja besökartalet med vissa ord är något jag lagt märke till. När jag visar "månadens rabatt" lockas dubbelt så många besökare till min blogg för att de tror att de kan göra ett kap hos mig! *fniss*
Vill gärna se deras min när jag visar min blomrabatt utan blommor...

imse sa...

Vilken tur att ni byter namn på bilen. Jag menar, du kan ju inte berätta för folk att du haft en underbar kärleksutlykt med frugan och Ingeborg! Det låter alldeles för suspekt. Och tänk om dottern skulle berätta om era äventyr med Ingeborg i skolan. Då skulle nog alla fäder fundera över vem denne ekivoka Ingeborg egentligen är!

Kram

Elin Damberg sa...

Det blir RÖTT lack på Ingeborg, hoppas jag!!! Hellre där än på dotterns klasskompis pappa Ragnars pinnben.

Jag tjurar lite över namnbytet. Jag har gillat Ingeborg från första stund. Jag heter nåt liknande i mellannamn. Men okej, hon kan får heta De Löööv Maschiiiin som smek(!)namn.

Alles gut, Piotr! Det där dåliga samvetet du nämnde kan du stoppa upp där solen aldrig lyser.

Häxan sa...

:)Du behöver inte tro att jag är sur för dina uteblivna kommentarer. För det gör man när man vill och har lust hos mig :)
Många kramar!!

Rut-Knut-Tjut sa...

Inte dålig husbil :)

Tack för kommentaren. Nä kanske inte så vanligt med en bild på hela familjen :) Men det är ju bara så oss det kan bli den bilden.

Kul att titta in hos dig med!

tankar från mitt fönster sa...

Ett roligt föräldramöte!!! Tonårsbarn nu för tiden är så insatta och rakt på. Få tillfällen till sex, men lå andra sidan går det ju fort *fnissÄ* Tack för trevlig kommentar hos mig!
kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hehe..ser att du överlevt sommaren också, och dessutom i en häftig husbil. Väldigt praktiskt och ha huset med sig. Första dagen vi har riktig sommarvärme här på flera veckor, känns som slutet på augusti blir bra.
Kram
AnnaMaria

BP sa...

Håller med Imse.

PS. Riktigt roligt inlägg:-) DS

Freedomtravel sa...

Skön berättelse och finfin bild på husbilen! Gillar absolut husbilens nya namn och outfit! Och kom ihåg att stödben är överskattat! ;)
Tack för länkningen förresten!

Mollamaja sa...

Hahhahha :-)) Jag har en mamma som jobbar på dagis. Du kan tänka dig vilka stories hon hör där..

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ha ha , underbart inlägg *skrattar gott *
Ja man kanske skulle döpa om husvagnen så man uppskattar den lite mer !
//Lotta

Pennelina sa...

Ja, det där är en knivig fråga :o)

Våra pojkar har ingen tvivel om vad vi känner för varandra, även om vi är diskreta och undviker att göra dem allt för generade ;-)

Kramar från Pennelina <3

Maria sa...

Vilken härlig story och jag gillar bilden på "The Looove Machine":)
Tack så jätte mycket för din kommentar på min blogg. Det värmde och du får gärna låna en bild!
Ha en toppen dag!
Kramar Maria

Cici sa...

Jag undrar om gubben min har varit inne i smyg och kollat din blogg. Han har pratat mycket om husbil nu på sistone. Men vi har ju inga tonåringar hemma? Bara hundarna. Och barn och barnbarn i parti och minut vissa helger. Hmm..

Jess sa...

Tänk att det gjorde er dotter gla, mina hade tyckt det var piiiinsaaaamt! ;)

Helly på vift sa...

Nu fick jag allt ett gott skratt. Du verkar vara en riktigt skön figur ;) Tycker ni ska döpa om husbilen till "the löv machine" ;-)

Tack för besöket på min blogg (jag svarade din fråga där) Hör av dig om ni planerar en resa här på sicilien.

Ha det bra!

pappa B sa...

JA du Peter, man säger ju att kärt barn har många namn sååååå "Ingeborg, the love machine" tycker jag är strålande. Illröd lack med små diskreta rosa hjärtan på skärmarna och akterkapellet, det gör susen, inte minst på vägarna runt Rivieran.
Kul blogg och jag blev följare direkt. Tack för att du tittade in hos mig också och det får gärna alla dina läsare också göra.. Knacka lite på "Ingeborg the love machine" olch krama om frugan
pappa B
Sveriges gladaste man

Anonym sa...

Effectively, not like several "diet pills", this blog have been clinically examined, using notable outcome becoming described in the Fats In Health insurance and Diseases magazine. http://www.canadagooseoutlet13.com/ http://www.abercrombiefitchcoat.com/ http://www.drdrebeats4uk.co.uk/ This particular hormone deeper functions by just increasing our metabolic things to do as a result of transforming stored unwanted weight in to efficient human body strength. canada goose abercrombie and fitch beats by dre Tribesmen during Cameroon used any seed-stock meant for centuriesthey would probably use your vegetables in extensive hunts to help these folks ward off appetite. The Leptin together with Adeponectin job in hand to stay the entire body to have licensed body weight, good body, manipulated appetite, not to mention eradicates unwanted fat the natural way. For that reason, anything is without a doubt well prepared for your kids. Africa mango, often called plant mango, may differ out of alternative mango fruits as them delivers your strange seedling, Dikka loco. Essentially the most crucial closes in time will probably matter the research that is most certainly increasingly being done concerning typically the potential problems with mangosteen ingredients to the HIV viral. The two amateur along with passionate fishermen identical like the natural treasures for Alaska as well as world class day fishing.