söndag 15 augusti 2010

"Superrealism..Del III...!"

Hmmm........nu blir det svårt! Hur "rundar jag av" detta trestegsinlägg då. Vill ju på något sett avsluta det lite "gulligt och sött" så eventuella läsare får med sig en "myskänsla" som förhoppningsvis räcker hela söndagen.
Om man skulle köpa en sådan där stor "kvinnodocka" i inlägget nedan och man eventuellt skulle få för sig att "busa runt" med den........kan man då få sådana här söta
superrealistiska babysar då? Jag bara undrar? Egentligen så borde dessa två olika tillverkare samarbeta...för om man vill ha superrealism, då måste det ju få konsekvenser!
Min ide är ju att man automatisk om man köpt en "kvinnodocka", att nio månader senare så kommer det ytterligare ett paket på posten med en sådan här söt babydocka! Bara att betala.....precis om i "riktiga livet"!
Sen om man drar tanken vidare ytterligare ett steg.........självklart så får man då också en "svärmorsdocka" levererad hem till sig, men två tunga djävla resväskor.
Funderar på om jag kanske ska ha min egen Svärmor som förlaga.....självklart med inlagd "snarkningsgenerator" som väcker dig precis när du somnat efter att ha "gosat" med din riktiga Baby Doll Honey Pie Docka eller som sagt i jämlikhetens tecken, med din Black Super Man Doll.
Ja, jag vet, det blev många frågor, som sagt jag har inte svar på allt...det blir mest frågor och funderingar!
Fan det är livsfarligt att börja fundera.....nu kan jag inte släppa tanken på det här med "Svärmorsdockan"! En Honey Pie Doll i latex väger cirka 55-65 kilo......Herregud vad kommer då inte min "Svärmorsdocka" väga? Orkar jag släpa upp "den" för trappen eller in i bilen?
Slutar här, innan det spårar ut helt!
Vid datorn i "Frågornas tidevarv" Oumberlige Peter!

8 kommentarer:

Anonym sa...

s
h
i
t

.... Peter, vilken komplicerad tankekedja! Får jag lov att säga att Du är Dig lik? Babysgrynen trodde jag var Dina och hustruns!

Dockan, hmmmmm.... ett tecken på torftighets-samtiden - inte sant!

Din blogg är udda & djävligt (ja ja ja, jag vill svära ibland) cool!

Tack för visiten hos mig!

Agneta

Anonym sa...

Peter, vad är det för jobb Du söker? /A

Cici sa...

Nog ser dom verkliga ut alltdi. Jag trodde först att jag var inne på en helt annan blogg där ett nyfött tvillingpar förekommer, och tyckte att bloggen blev konstigare och konstigare tills jag kom till slutet och såg vart jag hamnat.
Jag fattar bara inte var du får allt ifrån, men roligt är det.

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Lyd nu mitt råd: gå ut i trädgården och lägg dig under ett träd.... helst under ett äppelträd för då kanske du får ett neddansande äpple eller två på dig.... Vem vet vilka tankebanor du får då.............

Annars har jag ett till råd: lägg dig på alla fyra och ryck besinningslöst upp allt ogräs någonstans.... du anar inte hur långt bort i universums mysterier man kan hamna då.... (och samtidigt får du ogräset rensat....) Fast oftast tycker jag att man sorterar sina vindlingar och får rätsida på sina frågetecken när man har näsan bland kirskålen.....

Du förresten: jag är inte lättskrämd, bara så att du vet (tänkte på din brasklapp till hälsning hos mig tidiare :-))

Ha en underbar dag Peter!
Kram Charlotte

Anna Wallin sa...

Svarar Peter: Tack för ditt trevliga inlägg hos mig!
Jo jag går in på båda dina bloggar när jag ser att du skrivit något nytt... det är ju så trevligt att du och "frugan din" bor i samma stad som mig!

Vist är din blogg du kommenterar ifrån nu både har en djupare innebörd men ibland är du mest lite småtokig för att beröra och uppröra...och halvt galen

som detta inlägg..., men du är dig lik ... som både för 1 och 2 år sedan! Varför ändra på något unikt och personligt?

Kram och hälsa hexan

Elle sa...

Jag känner (utan att påstå att jag är vän med henne!!!) en kvinna som har ett flertal dockor av detta slag. Till dem har hon t o m en barnvagn ståendes hemma. Jag vet att hon (eller skyllde hon på att det var dottern...? *ler*) tagit med sig en docka när hon varit och handlat - inbäddad i barnsits.
Sjukt?
Ja, helt normalt är det nog inte.
Men det finns mycket omkring oss som är sjukt och som vi inte kan förstå.

Ha en skön söndag och hälsa!
Kram Elle

Caja: sa...

intressant trillinginlägg....undrar vad som kommer efter dessa något makabra påhitt..... ;-D
Må väl/caja

BP sa...

Jag tar tvåan uppifrån. Dessa ögon är så realistiska;-)