torsdag 19 augusti 2010

"Nej Elin....!"Svar till en kommentar i inlägget nedan:
Nej Elin, det blir inga bögbilder på Ken, det är ju en seriös och hårt arbetande amerikansk medelklass man så inget skoj med honom inte, fast det finns en massa bilder på nätet på hans hemliga liv när Barbie gått och lagt sig! Tacka vetja Action Man, det är dockor för riktiga grabbar, de vet både hur man krigar och dödar, precis sådant som man ska lära sina söner!
Dessutom är tjejer helt överflödiga i Actions Mans värld!
Fast Elin jag känner dig nu, så jag vet precis vad det var du ville få fram och du känner ju även mig så de vet vad som händer vid dylika provokationer. Självklart det blir en bild, precis som du vill ha det. Självklart är det Åke och hans kompisar när de var i Los Angeles förra året.
Riktig bild, inget ifrån nätet inte, du får den i högupplösning bara att klicka för förstoring och ladda hem!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha Peter garvar på mig, du är rolig du. När du nu ska skämta om oss bögar, aktion män och San Fransicofjollor i röda badbyxor.
Gillar din blogg och dina undertoner i det du skriver ska du veta.
Skickar med en bild på mig själv, vågar du visa den på din blogg?
Puss och Kram (en hård sådan) Erland Conradsson

Elin Damberg sa...

Hahahaha. Pure poetry.

Men du, jag tar ändå lite illa vid mig. Mitt förfinade sinne för estetik har blivit sårat och örfilat. Har du sett den där högra snubbens (Åkes??) läderbraller? De är allt annat än välsittande. Köp en livrem, för fan. Annars var det mycket vackert att skåda, alltsammans. Jag niger så det släpar, tack tack för omtanken, jag är så lycklig. Jag noterar även att den ena grabben har en MOHAWK-frilla, vilket var en händelse som bara alltför väl kändes som en tanke. Men om Affe så småningom vill dansa med med lädergrabbarna så ska jag välsigna honom med champagne och evig kärlek.

För övrigt:

"Peter Olofsson en lagom rund man i sina bästa år, just nu så ligger det på 45 år."

Vad är det för jävla lögnaktig propaganda? Nu har det stått likadant under de sjutton år som vi har känt varandra. Uppdatera, för fasen.

Elin, 37