torsdag 19 augusti 2010

"Hurra min blogg har nått ut till den breda massan......!


Som sagt, min blogg verkar ha nått ut till den "breda massan"! Mitt svarsinlägg till Elin nedan genererade genast ett spännande mail och en underbar bild. Första läsaren som skickat en bild på sig själv och det kan ju visserligen vara "fejk" men av en viss anledning så förstår jag av mailet att det inte är det!
Jag skriver ett öppet svarsmail helt enkelt, tror det blir bäst så!
Hej Erland! Tack för dit mail, det var intressant läsning, men inget som jag blev direkt upphetsad av, men ifrån hela mitt hjärta, ett stort tack för erbjudandet!
Nu har jag inga planer på att konvertera till "rövpulare", men om jag någon dag skulle komma på andra tankar så lovar jag att höra av mig!
Jag gillar att du gillar ditt utseende och skickar med en bild som du önskar att få publicerad.
Självklart så gör jag det, jag gillar människor med självförtroende, absolut, jag brukar ju visa bilder på mig själv titt och tätt!
Men Erland vad är det för schabrak till ringar du har i bröstvårtorna, mina lite smalare och tunnare ringar är lite mer smakfulla, dessutom i rent guld!
Du, Erland om jag nu har någon läsare som är intresserad av dig och gillar lite "tuffare lekar" så förmedlar jag gärna din mailadress. Du skriver att du följt min blogg i snart ett år, då vet du kanske att jag inte har så många manliga läsare. Mest en massa underbara och fantastiska kvinnliga läsare, men självklart så har många av dem män, så jag hjälper dig att "kolla av lite", får be mina läsare att visa dig för sina män så får vi se vad du får för omdöme!
Kram på dig Gullgubbe!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

8 kommentarer:

Elin Damberg sa...

Peter goes kopplare; det här blir bara bättre och bättre. Jag gillar att du omedelbart lägger dig platt och ärligt informerar om vad du kan och inte kan tillhandahålla vad gäller manliga läsare. "Men mina underbara kvinnliga läsare har ju män, så jag ska kolla av läget..." Mycket bra. Hahaha. Man skulle kunna säga att det här inlägget - ENKOM - var värt den uppförsbacke det var för mig att komma tillbaka.

Jag gillar hans tatoos.

/E

Ronny sa...

Herre min gud! Är det direktsändning eller?

Maria sa...

Wow, ja det var tatoos det..haha
Ha en trevlig helg!/Maria

BP sa...

Så himla avtändande. Don't count me in vid koppleriförsöket alltså;-)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Holy macaroni vad produktiv du är med inlägg.... Man hinner knappt åka till STH ToR innan du författat inlägg som räcker till en mindre bok.. imponerande....

Koppleri... var ska detta sluta Peter ;-)

Låter intressant med ert lantställe... Livet och oväntade händelser.... kommer många gånger emellan det man planerar för.... Nu är nu.... och det är det viktiga....

Det där du drabbades av lät ju inte alls roligt. Känner att jag inte vet något om det dock...

Ha en dunderfin helg!
Kram Charlotte

desperat hemmafru sa...

Bäst att inte låta maken läsa... ;-)

Elin Damberg sa...

Jag vill be Ronny om ursäkt att jag härom dagen kallade honom "Benny". Sorry!

Anonym sa...

Contacts need to be sterilized often in addition to setting him or her during and getting them over is usually more associated with a hassle rather than eye glasses. http://www.canadagooseoutlet13.com/ http://www.abercrombiefitchcoat.com/ http://www.drdrebeats4uk.co.uk/ This gives anybody quite high energy levels to perform a considerable amount of exercising and other activities but it also can lead to one of the hardly any negative effects of fat burning supplements, which is sleep problems. canada goose jackets for sale abercrombie and fitch beats by dre They made the love designed for fishing into occupation, he's prepared to help you set up remembrances from the fine practical knowledge together with experience. The right., What are the nutritional benefits of this diet supplement? 1 fat on a ten seven days span, in opposition to a median slimming of 1. 9% in the placebo group. People seen how to repress their desire because of a loss of for sale food.