tisdag 14 juni 2011

"Cyklar nog naken till jobbet idag.....!"


Intressant det här med att protestera för sina åsikters skull genom att visa sig naken i olika situationer! I Sverige är det inte så vanligt, antingen beror det på klimatet eller annars är svaret så enkelt att vi inte tycker det är så djäkla märkvärdigt med nakna människor, vad vet jag en enkel bloggare? Kanske cyklar jag själv naken till jobbet idag.....men vad ska jag protestera emot? Ska fundera en stund, nu ska jag i allafall äta frukost först!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Naturist på Cybercykeln!
PS: Kanske kan vi gå ihop ett gäng bloggare och bilda ett Team av nakencyklister.....vi cyklar för Fred på Jorden eller något liknande behjärtansvärt! Nude Bloggers For Peace! Gillar du idén så klickar du här!

2 kommentarer:

Lippe sa...

För många år sedan hade vi en gubbe som såg ut så där och cyklade runt helt utan anledning! Det var nog cyklandet och vinden mot hans hud som var motivationen, Uppmärksamhet kan ju varit en annan drivkraft ;)
Han var iofs inte naken helt utan hade nog några små kalsonger på sej. Han kallades för Stålfarfar.
Jag gillar iden men är ju ingen vän av cyklar så jag står över denna aktion och väntar med nyfikenhet på nästa, för jag vet ju att det kommer!!
Naken kan jag vara, bara jag slipper cykla:)
Kramar

BP sa...

Ja och varför är det oftas gamla gubbar som demonstrerar naken. Önskar mig lite mera lammkött faktiskt. Vill ju faktiskt kunna njuta också;-)