fredag 17 juni 2011

"Självklart är det mitt fel.......!"


En blogg är ju alltid en form av "bearbetning" psykologiskt sett, ser det ständigt när jag läser andras bloggar. Självklart är inte min blogg något undantag. Min Dotter Embla känner nog flera av mina läsare igen, fast då har jag visat henne som den 18 åring hon är idag. Backar jag lite i familjealbumet så har jag en fin bild på henne 10 år gammal skjutandes k-pist på en vapenmässa i Danmark. Övriga familjen var på Legoland och jag kunde inte låta bli att besöka detta "evenemang", Pappas Flicka skulle självklart med. När det var dax för "provskjutning" så sa Embla:
"-Får jag låtsas att det är vår rökande granne?"
-"Jajamensamn Älskling....bara att brassa på.....!"

Igår ringde hennes Kapten i FN styrkan och undrade om hon skickat in alla papper, självklart så var de inskickade och klara sedan länge....att Embla är en "Fredsduva" syns ju på hennes kläder som 10-åring........fast som Pappa är jag inte riktigt säker på om man kan "skjuta sig till Fred"...det finns de som säger att det är så.....är inte riktigt säker själv.
Vid datorn som vanligt Ulv Röde Ditt Frågetecken i CyberVärlden!

6 kommentarer:

Lippe sa...

Jag har alltid haft vapen omkring mej och det är med dom som allt annat att det ska handskas med respekt och ansvar. Att döda i fredssyfte är svår fråga. Inget jag vill diskutera bara i ett kommentarsfält utan det tar vi över en öl ;)
Tycker din dotter är en tuffing!
Kram

BP sa...

Din dotter är otroligt vacker och en kopia på din fru. Coolt med en sådan tuffing i familjen.
Men tänk på nästa gång att din 10-åring kunde ha brassat på stackars mig som röker. Det hade väl inte varit så kul eller hur;-)

Lippe sa...

Svar: så här tänkte jag, att det var taskigt att kvinnorna ensamna skulle stå för det goda, att ni män också kan vara goda och skrämma livet ur Fan! Jag menade alltså tvärtom, att jag vet att karlar är som folk är mest, ;) en del bra och en del mindre bra, precis som med kvinnor. Jag kan också i förlängningen tänka att jag kanske inte alls har lust att vara snäll och kärleksfull varje dag utan kanske vill vara just full i fan!!
Nä, det är nog som vi sagt: en kasse Hof på gräsmattan mellan mej och frun så har vi snart löst de stora problemen medan du fixar KÖTTER på grillen!

Eva B sa...

Ser att livet leker med dig :) Har inte läst bloggar på ett tag. Men nu tog jag en rejäl runda hos dig.
Hoppas allt är bra med dig och familjen!

Kram// Häxan

Kalle sa...

Passar inte här ! Och att jag hamnade här var inte meningen.

Förstår inte vad du eller någon av dem som kommenterar menar. För intellektuellt och för mycket psykologiserande för min smak.

Men du har lagt upp spännade bilder !

Ursäkta en enkel själ för att jag störde.

Kalle sa...

Jag passar inte här. Och hamnade på din blogg av misstag.

För intellektuellt, mångordigt och psykologiserande för min smak.

Eftersom det bara är tanter som skriver, så vill jag säga till er: ni har och vill behålla alla era fördelar. T ex behöver ni bara åka till Grekland för att få kn-a och blir dessutom bjudna på sprit. Här hemma får ni vara prinsessor på ärten och driver oss karlar till hjärtinfarkt.

Ursäkta att jag lade mig i !