torsdag 27 januari 2011

"Vad var det jag sa...........!"


Hmm............ännu ett helt Oumberligt inlägg ifrån Oumberlige Peter! Eller i ärlighetens namn kanske helt Omöjligt!
Egentligen skulle det handla om att nu får det fan vara nog........med Vintern alltså! Igår kände jag det inte bara fysiskt utan även psykiskt!
Ska försöka förmedla känslan....................Befann mig igår parkerandes vid ett torg vid 14.00 tiden, jag befinner mig på besök i en mellansvensk stad, vars största kännetecken är att alla "glor"! Ja, inte bara "glor" utan direkt fånstirrar......det har man alltid gjort i denna stad som jag växte upp i.......för över 25 år sedan så flyttade jag därifrån! Men....min Far bor kvar där och igår så behövde han hjälp med att komma till optiker och frisör............han har lätt slagsida Gubben, han är enbent!
Att en enbent människa kan väcka sådan uppståndelse! Några av Er kommer inte förstå ett skit av vad jag menar.............men har du varit i Västerås så vet du vad jag menar! Ögonen verkar dessutom vara direkt kopplade till hakan på många individer i denna stad också.......då den automatiskt åker ner vid extremt stirrande!
Ja, nu var det inte bara min Far som blev ordentligt betittad utan även min Kära Hustru som var med vid tillfället, hon går med ett sk "Gångbord"....hon är inte så djävla stadig hon heller......så när jag står där i snålblåsten, 10 minus grader, lastandes rullstolar och rullatorer mitt i Västerås City, samtidigt som ett gäng människor utan begåvningsreserv alls fånstirrat utan att fråga om jag kanske behöver lite hjälp..............då känner jag att ....."fan nu är det nog!"
Jag vill ha SOMMAR..............sedan blir jag även sugen på jordgubbar..............varför min hjärna helt plötsligt signalerade "sommar" kanske inte är så konstigt när kylan och snålblåsten gör sig påmind, men jordbubbar? Gillar att analysera saker och ting.......kan bero på att vi just varit och fikat.....visserligen åt jag en Semla..........kanske fanns det även jordgubbstårta i kyldisken som jag indirekt registrerade......vad vet jag!
Om nu någon mot förmodan har uppmärksammat att det inte gått att komma in på min blogg på några dagar så beror det just på att skriver sådana här meningslösa inlägg..........!
Jag "stängde ner skiten" helt enkelt...........raderade hela klabbet faktiskt.......men sådan djäkla tur att Google har 90 dagars "ångerrätt".......Goggle känner människan! (ler)
Världen är så full med skit att hälften kunde vara nog..........men uppriktigt hur många bryr sig egentligen? Eller hur många orkar egentligen driva saker till "förbättring"!
Ja, det finns mycket att skriva om..........hmm...........detta inlägg är dessutom länkat till en artikel i Svenska Dagbladet om skönhet..........vi väljer inte vad vi tycker är "vackert" det är genetiskt betingat.................får väl säga som jag alltid sagt: "Bättre rik och vacker än fattig och ful!"
Va fan skriver du Peter? Du är väl varken rik eller vacker...........?
Nej, det sa jag inte att jag var heller, jag skrev "Bättre rik och vacker än fattig och ful!"
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson Din Jordgubbe i Cyberlandet!

3 kommentarer:

Lippe sa...

Meeen? Hur skulle det bli då? Om du inte var här och petade på oss ibland så vi ruckas lite på i våra bekvämlighetshörnor vid våra datorer?? Du behövs för att vi inte ska softa till oss och bara vara i våra rosa moln.
Klart att du tvekar och tvivlar ibland! Inte lätt att alltid vara "klippan" :) Min klippa är min Super-Snälla-Silver-Syster, när jag ser att hon kroknar så brukar jag tala om för henne hur tacksam jag är för all hjälp. Jag försöker att inte be om mer än mat och rena kläder och ist för att bara säga god natt när hon går för dagen brukar jag ropa: tack för all hjälp för helvete, jag är så jävla tacksam ♥♥ Låter det konstigt? Det är vad jag under ett bryt-ihop-tillfälle hulkade fram mitt i en gråtattack och då började vi skratta bägge två! Så det har blivit som en kod för oss.
Utan er, de goda, skulle inte vi, de svaga, ha det så roligt!
Man måste inte blogga varje dag, man måste inte ha något att säga. Jag älskar den här världen som är utan krav! Blir jag trött på er stänger jag av och ni kan inte göra ett skit åt det!! Behöver jag tröst eller stöd så finns det nästan alltid någon som hörsammar. För mej känns det som om den här världen finns på MINA vilkor!! Och du är välkommen att ingå i den, du måste inte, men jag saknar dej om du inte gör det ♥
Hälsningar hon som skriver kommentarer långa som inlägg :)

Elle sa...

Vem är inte trött på vinern? Och vem har inte lätt bloggtorka just nu?
Du är inte den ende!
Jag kan trösta dig med att den kommer.
Sommaren.
Tålamod.
Den kommer.
Först våren.
Sen sommaren.

Och jag har inte bara bloggtorka, jag har även kommentarstorka.
Typ.
Men den försvinner.
Bloggtorkan.
Hos dig.
Hos mig.

Ha en fin dag!
Kram Elle

BP sa...

Åk till Örebro - eller rättare sagt gör det inte. Där är ännu värre en Västerås. Där bor dom ju dessutom i gnällbältet;-)