onsdag 25 januari 2012

"Favorit i repris....Jakten på det förlösande skrattet Del 1.!"

Någonstans var det nog pågång redan igår! Vad då? Jo, jakten på det förlösande skrattet!
Jag känner att det "ligger på lut" någonstans i min hjärna, men det blir svårare och svårare för varje år att få det att komma ut. Förhoppningsvis så vet du Käre Läsare vad jag menar!
Ett sådant där livgivande skratt, just bara av och för "glädjens skull", visst skyll gärna på att du är trött eller full eller vad som helst bara du vet själv vad din glädje kommer ifrån och hur härligt du mår efteråt. Första gången jag hörde talas om "skratterapi" och såg inslag om det i tidningar och på TV, mådde jag mest dåligt, men nu kan jag faktiskt skratta åt själva företelsen men och det är ett stort men jag har respekt för dem som sysslar med det. Fast i sanningens namn så är det vardagshumor på högnivå när en grupp människor samlas en tisdagsmorgon för att skratta tillsammans. Om vi börjar med att konstatera att ett "Förlösande Skratt" är ett Oumberligt Ting, för det tror jag vi kan vara överens om, så har vi kommit en bit på väg. Sedan när, vad, hur och åt vad vi skrattar är en senare fråga, min jakt börjar här. Självklart så blir "nätet" mina jaktmarker!
Kom nu ihåg att det jag visar absolut inte behöver vara min humor, för som vanligt Oumberliga ger inga svar utan ställer bara frågorna. Hoppas verkligen på massor av svarskommentarer med olika länktips, högt som lågt, det här är ju "nätet"!
Kram till alla som tror sig behöva det!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson "Din Sorg och Din Glädje" i på Cyberoceanen!
PS: Lite lustig blev det när jag letade på "humor och skratt" så dök det upp en massa som man "inte" ska eller får skratta åt enligt de personer som skrivit de olika inläggen/kommentarerna! Vi kan väl redan här var överens om att man får väl skratta åt vad man vill, sedan kan man ju känna efter själv vad det är för typ av "skratt" och kanske eventuellt ta konsekvenserna av det och söka valfri psykoterapi!
Kvinnlig "dvärg" i röd Latexdress, vet inte om det är kul eller annars är det just det? Hittills har ingen skrattat när jag visat mig i min Gröna Latexdress! DS


1 kommentar:

BP sa...

Skratta gör jag ofta och gärna och som du säger - för det mesta smittar det av sig.
Roliga skrattbloggar finns därute, men jag är inte så säker på att vi skrattar åt samma saker:
http://frugarman.blogspot.com/
http://frunatmaken.wordpress.com/
http://rantamor.blogspot.com/
eller så kan du dig då och då även få ett skratt på Konstellerkonstigt bloggen;-)