söndag 15 januari 2012

"Gulligt men ändå lite läskigt.....!"

Det blir inte så långa inlägg som det ibland brukar bli på Oumberligabloggen, mycket beror på att jag förnärvarande jobbar nästan varje kväll och helg, varför återkommer jag snart till. Under tiden så "letar" jag helt Oumberligabilder på nätet och hittar denna helt fantastiska (fanatiska) bild! Jag sparar den under min mapp "Lasse Berhagen bilder", alltså bilder som är gulliga men på något sett lite "läskiga" i allafall! Just nu så handlar mycket på "nätet" om vikt och matintag, okej, inte bara på nätet, utan i alla andra medier råder det just nu som vanligt efter Jultider en slags "vikthysteri". I ärlighetens namn har även jag drabbas då jag faktiskt på två månader lyckats gå upp 4 riktigt feta magvalkskilon!
Fast som sagt, även Oumberlige Peter har nu börjat jakten på Beach 2012....hm....eller 2013, vi får se om jag orkar, än så länge kan jag lite på min "charm" istället för mitt utseende!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din våg i Cyberbadrummet!

6 kommentarer:

Lippe sa...

Eeehhhh....sätt den där bilden på kylskåpet vet ja!!
Kram du Oumbärlige charmknutte ;)

Marina sa...

Öhhh...gullig och gullig...!

Suzan sa...

Men vilken bild, hua!

Babbi sa...

Ser ut lite som en förlossningsbild..URK! Sorry...den ser inte så kul ut :D

BP sa...

Fy så äckligt! Ja bilden hade ju varit ännu äckligare med Lasse Berghagen i mitten, så jag ska inte klaga!
Fyra kilon försvinner nog fort om du ger dig ut i byggsvängen igen snart!

Anonym sa...

Ah där ser du, det är dem där mini morötterna som gör dig tjock får nog lägga ner det där omedelbart, det här går ju inte, sitta och knapra på kaninmat mitt i natten suck illi duck, bättra med en ostskiva till:)