måndag 23 januari 2012

Vaknar till och ser att klockan är 02.30 på Måndagsmorgonen, herregud, tar aldrig natten slut, jag längtar så att gå till jobbet. Skriver ett inlägg, fast mitt motto den senaste tiden varit det motsatta. Ja, faktiskt, helt otroligt nog så har jag endast kommenterat i ett flertal dagar nu istället för att skriva eget material. Kanske fler skulle göra likadant, inte bara bloggare, läsa och fundera över vad det är ens bloggvänner/omgivning egentligen menar med det det som de skriver. Precis som vi borde göra även i "vardagen", att lyssna vad det är våra med människor säger och inte bara fundera på vad man själv ska säga innan den andre har pratat klart!
Tänk om man skulle starta en blogg som bara kommenterade, ska låta Oumberliga Bloggen bli en "pilot" och utvärdera om jag bara kommenterar denna vecka, prövar så får vi se!
Vid Datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Kommentar i Cyberrymden!


6 kommentarer:

Västgötskan sa...

Bra idé!
Jag kommenterar i och för sig MER än jag skriver, men ändå. Är jag andre-pilot då...? ;-D

Ha en fin måndag, Peter!
Kram V

desperat hemmafru sa...

Hur ser man att du bara kommenterar på din blogg??? Jag uppskattar i och för sig dina kommentarer väldigt mycket, så välkommen!

Må gott!

Disa sa...

Jaa..ibland undrar man om man kan skriva överhuvudtaget, för man har som inte "samma språk" som en del, verkar det som ibland .
Men sen tänker jag att..jajjaa..jag skriver ju med "mitt språk", Sen om andra inte fattar, rår man ju inte över!

Ha en skön Måndag och hela veckan med för den delen.
Hälsa frugan!

Suzan sa...

HIttar inte din mailadress här, kan du slänga iväg ett mail till mig? =)

Suzan sa...

Excess-bok-tävlingen är nu avslutad och vinnaren är presenterad i min blogg!
/Suz

BP sa...

Nu förstår jag inte hur man kan vakna mitt i natten... men ändå.
Här får du nog prata för dig själv Peter. Jag kommenterar mera än jag skriver själv - så nej, ingen andre-pilot här inte;-)