onsdag 25 januari 2012

"Helt galet, måste bli ett slut nu......!"

Nej, nu måste det bli ett slut på det här dumheterna! Vuxna karln sitta och blogga nästan hela dagen och till vilken nytta sedan? Nej, nu klär jag av mig och rullar mig i snön för att kyla av "bloggfebern/frossan" som jag då och då drabbas av! Nej, sådana inlägg som jag gjorde senast ska man akta sig för, man kan ju då helt plötsligt tro att man är "levande" och har ett "liv", sådant ska man vara försiktig med, kan gå illa! Nu ska jag göra ett allvarlig bloggförsök att hålla mig ifrån Cyberträsket en tid, vetehåken om jag lyckas, men håll tummarna!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Ängel i Cybersnön!

5 kommentarer:

Gökboet sa...

Vetehåken.... *fniss* Det var längesedan jag hörde det uttrycket!

Må så gott Peter!

Tankar vid midnatt sa...

Hoppas du inte klarar det!

BP sa...

Sä som så: varför sträckbloggar du? Kan du inte göra ett inlägg per dag istället?!
Det blir så mycket att läsa för en som iofs inte har nå't socialt liv heller, men tänk på alla bloggare som nu blir utan kommentar för jag har ingen ork att kommentera längre;-)

Malla sa...

brrrrr! blogga på du! många inlägg är bra :D

desperat hemmafru sa...

Det där var verkligen maratonbloggande! Ett framtida tips: spara en del inlägg och publicera dem senare, när du kanske inte har tid eller ork att skriva något. ;-)

Jag hoppas också att du misslyckas att hålla dig borta från bloggandet. Det är kul att få ta del av dina inlägg. Jag har inte så stora krav, det räcker med ett om dagen...