fredag 20 januari 2012

"Tyckte du dildoraceinlägget nedan var töntigt.....!"Äntligen Fredag! Tyckte du "Dildoraceinlägget" lite längre ner i bloggen var töntigt? Håll i dig, nu blir det ännu värre! Tänkte först jag skulle göra något samhällstillvänt och inrikesaktuellt inlägg, kanske ett om Håkan Juholt, ja ni vet, ett viktigt, moget och klokt inlägg, värdigt och passande en man i 47-års åldern!
Fast det ger jag blanka fan i, världen är galen, så varför inte bli en del av den! I morgon ska jag och Lilla Frun på "parmiddag", ja det blir självklart ett flertal par. Säkerligen kommer det att finnas någon manlig skitstövel som måste börja "mäta snopp" och hävda sig. Det ingen då vet är att Oumberlige Peter har med sig två kartonger med "Cock Figthing" som jag beställt ifrån England! Har köpt dem här för 10 pund styck plus frakt. Så tänk er minen på denna man eller även eventuellt kvinna som sitter och "stöddar sig" över någon skitpryl eller arbetsinsats, när jag blåser upp plastorganen och utmanar till en riktigt "Kuk fight" på liv eller död! Förhoppningsvis så finns det ingen "skitstövel" på denna fest, då kan vi bara ha kul och fäktas lite kamratligt med varandra man mot man, kvinna mot kvinna eller varför inte lite blandat! Jag återkommer med en rapport nästa vecka! Ha en riktigt fin helg alla Bloggvänner!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Gummiribba i Cybereländet!

4 kommentarer:

Gökboet sa...

Du är riktigt härligt frispråklig du. Väntar med spänning på ett ingående inlägg från denna parmiddag... ;) (jag rodnar redan)

Må så gott, både du och kära "Pockethexan"!

desperat hemmafru sa...

Var är de arga inläggen?? Ho, ho... *eko*

BP sa...

Tycker bollarna är ovanligt små med tanke på cockens storlek faktiskt;-)
Ser fram emot en rapport om hur det gick. Hoppas ingen har nålar med sig bara...

anise sa...

Hahaha...rapport om tuppfäktningen väntas det på..
Ha en trevlig helg
Kram på dej
Anita