söndag 15 januari 2012

"Jag behöver inte sex..........!"

Om man har en blogg så ska den självfallet användas till för att sprida "sitt budskap" på. Idag när jag är extra, trött, sliten och sjuk så måste jag iväg och arbeta för att försörja mig och min Fru och även indirekt våra barn. Ja visst, alla måste jobba, inget att "orda" om detta! Fast i mitt fall så rör det sig om 60 timmars veckor ibland, då jag även ska betala av på skulder som vi dragit på oss under de 18 år min Fru varit sjukpensionär. Hörde av mig till "Lyxfällan" de var inte ett dugg intresserade av "vårat" fall, det blir helt enkelt ingen bra TV av det hela när det handlat om familjer som "lånat" till mat och uppehälle och inte lyxkonsumtion, då samhället inte betalar pensioner som går att leva på. I allafall inte då man har familj och vill ge sina barn en så normal uppväxt som möjligt! Var inte oroliga och tyck verkligen inte synd om "oss", vi är överlevare och det här fixar jag, men påstå inte för i helvete att vi lever i ett humant samhällsklimat, då är du inte bara dum, utan saknar också alla former av samhällsinsikt!
I år så åker jag på "värnskatt" bara för att jag gör vad jag kan för att betala det jag är skyldig! Född fri, beskattad till döds! Okej, jag vet att allt inte är så "enkelt" i alla system så faller alltid någon mellan stolarna, men är lite trött på att ligga på golvet i nu över 18 år!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din klagomur i Cyberrymden!

3 kommentarer:

BP sa...

Ja, vad ska man säga!!!
Har ingen erfarenhet av varken sjukdom eller skulder - tack och lov.
Men en sak vet jag: du kämpar på som en dåre. Var lite försiktig bara så att du inte går in i väggen igen. Det tjänar ingen på!!!

Lippe sa...

Kolla högst upp i min högermarginal!
Vi är som vanligt rörande överens!
Var rädd om dig!
Kram

Singelmamman sa...

Ja, kommer "man" efter lite en månad så är det kört för många månader framåt. Känns som om jag alltid springer för att komma i kapp ekonomiskt. Bara för att jag är ensamstående. Jag klagar verkligen inte, jag heller. Har det väldigt förspänt om jag jämför, men ändå räcker det inte. Och lyxkonsumtion är det inte fråga om här heller. Mat på bordet och kläder till tonåringarna.
Så nu blir det champagne allt för sällan.
Kram!