fredag 18 januari 2013

"Har så dåligt samvete........!"

                       http://www.julianbaker.com/files/gimgs/30_plaster-triage-500.jpg
Äntligen Fredag! Jag har så djäkla dåligt samvete för att jag inte riktigt håller vad jag lovar här på Oumberliga Bloggen. Fick en hel del arga kommentarer när jag slutade med den traditionella Nakenkavalkadkalendern här strax före Jul.

Fast uppriktigt jag är ju man själv och inte särskilt intresserad av nakna män , allt byggde ju på det här jämlikhetsprojektet som jag drog igång får några år sedan. Fast det här med jämlikhet känns nästan som att kissa i motvind, särskilt eftersom jag dagligen träffar på kvinnor som har en konstig attityd till mitt yrkesval inom vården. Förutom när jag förväxlas och någon tror att jag är Läkare, då är det andra tongångar vill jag lova! (ler)

Men vi ska inte fördjupa oss i det idag, Fredag och allt. Nä, nu har jag tänkt till ordentligt, vad kan Oumberlige Peter bjuda på en så här kall och kylig vinterdag. Kanske något som får det att "pirra" till lite extra?
Kanske tror Ni nu att jag är helt ifrån "vett och sans" .....inte då! Ser Ni bilden och den "röda tråden"? Ja, just det, Ni trogna läsare som följer Oumberliga Bloggens vandring i plåstrets förlovade land både ser och vet vad jag menar.

En tjej som heter Maria Widestedt skickade bilden och länken till Julian Baker och hans förtrollande plåstervärld.
Nu vill jag passa på att önska en riktigt fin och trevlig helg, glöm inte att köpa hem plåster, man vet aldrig vad som behövs plåstras om!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde Ditt Häftplåster på Cyberskavsåret!

5 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Jag missade poängen. Varför har du dåligt samvete? Trodde det kanske handlade om en tekopp, men näääää... Här pratas det plåster än hit och än dit. Du är inte ens ensam om din hung up. Vet inte om det är en tröst, eller om det är förfärligt. Får tänka på det.

Trevlig helg!

B i t t e sa...

Jo, det är ju det. Fredag. Skrev precis ett litet anti-inlägg om själva fredagsmyset :-) Bara för att vara lite extra nyfiken; har ni besatt idiotvakansen i PO-klubben än? Tyckte du hade en bra kandidat på gång där. Trevlig helg!

Kerstin sa...

haha .. vilken härlig blogg, jag får bli mer oseriös, det är ju så mycket roligare .. ja fredagsmyset har jag ändrat till fredagspyset.. man ligger på soffan och pyser grön gas istället. Plåster hit och dit, schytsst länk han Julian :)
ha de gott, jag kikar in igen.

Anonym sa...

Å äntligen en naken karl!! Med eller utan plåster kvettala:)

Å du...vi har setts förut. Jag pausade lite bara och startade upp på nytt.

Trevlig helg!

BP sa...

Säg som så: jag gillar plåstret men det/den som plåstras om är mindre upphetsande;-)

Fråga: Om du inte är läkare är du då sjuksköterska eller...