onsdag 2 januari 2013

"Ingen nyck...har verkligen snöat in på plåster....!"

Som sagt, läsare av det förra inlägget kanske tror att "Plåstertemat" bara är en nyck här på Oumberliga, inte alls tvärtom, år 2013 ska bli en riktig plåsterchock.

Dessutom kommer den nybildade Kamratföreningen Plåstret av vara en gren av Smärtföreningen Jernsaxen som jag också driver sedan ett antal år tillbaka. Kamratföreningen Plåstret blir en "snällare" variant av Smärtföreningen Jernsaxen, inte lika uppriktigt brutal emot politiker och makthavare med andra ord. Sedan blir det också en "aktionsgrupp", exempelvis så går man fram till en dum politiker och klistar försiktigt fast ett plåster på kavajens rygg, symboliken blir enkel, de flesta dumma människor behöver ju tröst, man kan ju helt enkelt inte må bra av att vara otrevlig hela tiden!

År någon politiker riktigt, riktigt stygg, som att sänka sjukpensioner exempelvis, då trycker man fast ett urdjävligt sjukhusplåster i nackhåren på vederbörande. Det gör ju djävligt ont när man sedan ska ta bort det, fast straffskalan blir en helt annan om man klistrar i nacken istället för på kavajen, så var försiktig med sådant.

Självklart så har min nybildade förening en paroll också: "För plåstret i tiden".
Sedan kommer jag självfallet även bilda Plåsterfonden, återkommer till den frågan.
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Trivselplåster i Cybermörkret!

Inga kommentarer: