fredag 25 januari 2013

"Jag är också besviken på Victoria Milan.....!"


Läser idag i Svenska Dagbladet om en man som nu stämt "otohetssajten" Victoria Milan för att de tar extra betalt för att "sudda ut" alla spår efter sina kunder som inte längre vill var medlemmar!
Va fan, det var väl inget "nytt under solen", allt i livet kostar, även självklart otrohet är inte gratis, nej det som jag är mest upprörd över det är att Victoria Milan inte jobbar för jämställdhetsfrågor.

Se bara skillnaderna mellan min Frus och mitt konto hos Victoria Milan, hon har fått tusentals svar på sin annons ifrån män i alla åldrar, men jag bara några tiotal och då mest ifrån en massa äldre kvinnor som vill ha en Doktor.....ja, det var nödvändigt att skriva att jag var Läkare, det blev alldeles för få svar annars! Ska det behöva vara så?

Dessutom är det ju helt knas att ta betalt för "otrohet", finns ju en massa andra bra gratissajter för den som vill stanna till och köpa "Expressen" mellan jobbet och hemmet!
Gå in på BodyContact och se vad dina grannar har för sig för "bus" medans du själv är på parmiddag och diskuterar premiepensionssystemet!

Teckningen ovan hittade jag hos HD, Martin Hedén heter konstnären, en kille som platsar på mitt Galleri i Gamla Stan, Gallery Erotic Banana of Sweden.

Var det någon som sa ha en fin helg!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson Din Träff i Bloggmörkret!

1 kommentar:

desperat hemmafru sa...

Ha, ha, ha. Vilken talande bild. Ja, nu för tiden vet man inte vad man kan förvänta sig längre. Alla ska ju i tid och otid vara uppkopplade på FB, Instgram, Blogger....