onsdag 16 januari 2013

"Pungen ännu större i år.......!"


När man har bloggat som jag i några år nu så upptäcker man ibland att man "kopierat sig själv" utan att riktigt veta om det, svårt att att bryta sitt eget mönster alltså.

Fungerar det här med ärlighet på bloggen egentligen. Är det inte kanske så att man kanske "förlorar" på att vara uppriktig? Verkar så ibland, fast alla säger att de vill ha "ärlighet och uppriktighet". Oumberligabloggen som jag själv vill beteckna som en episk saga, med mina känslor som en fast punkt att utgå ifrån hoppas jag med att på något sett kunna väcka "liv" i fantasin hos min läsare! Tror att trogna läsare både av min blogg och min Kära Hustrus blogg läser och ser de "erotiska undertoner" som ofta skymtar fram. För vad är egentligen "erotik" om inte "känslan för livet"! De bloggare som lyckas bäst med att närma sig "livet" upplever jag att de är "växt och trädgårdsbloggarna", de finns där ursprungliga, lite svettiga och jordiga i sina bloggar och beskriver sin kamp mellan "liv och död"! För allt som lever har ju sin kamp, även våra Kära Växter!

Fotobloggarna har ju sin "erotik", direkt i bild eller subtilt i bildliknelser, men för det mesta känns många bilder "fnösktorra" och helt utan erotiska undertonder. Inredningsbloggarna som jag själv tillhör till vissdel är det lika illa med, fast ibland ännu värre, kliniska hem som ibland borde dränkas in oljigt erotisk glidmedel för att ge den välputsade utan någon slags glans och livsfukt! För en sak är säker, vi har bara ett liv vad vi vet bestämt och det tickar på fort och ordet "carpe diem" får inte bara bli en vit shabby chick skylt i köket! Titta ut, snö i stora delar av landet, men visst har våren börjat spira, ljuset finns där på gång någonstans, luften har inte kommit, men det går lätt att andas!

Avslutar detta inlägg med att berätta om min Frus favoritväxt som hon fick i present av mig för några år sedan, jag vet inte vad hon gör med den för att den har blivit så här stor, självklart så "pratar" hon med sin Cultivated Nepenthes Rajah men jag tror också den kärlek och ömhet hon visar för växten har gjort den så stor och prunkande. Växtgödning fungerar bra i all ära också, men jag har matat den rejält med "kött" också.....hmmm....skulle vilja skriva flugor, men då känns det som den "erotiska laddningen" i dett inlägg försvinner!

För är det inte det vi egentligen vill ha......kött...liv med andra ord, levande kött? Hm...du befinner dig nu på Oumberliga bloggen och jag som skriver heter Peter Olofsson kallas även i bloggsammanhang för Ulv Röde. Ulv Röde är den siste Vikingahövdingen som vandrar runt på Jorden i jakt på "liv", men Ulv Röde möter mycket sällan på riktigt "liv", vissa kommer förstå dessa rader andra inte, men som sagt Oumberliga Bloggen är en slags modern episk" saga och läsaren får själv "se" vad han/hon vill, som alltid när någon läser hos oss "bloggare"!

3 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Pratar du om "the switch"???

Anonym sa...

Oj jag är helt oerotisk tydligen
för jag läste din rubrik och mina
tankar gick direkt till pengapungen
där den makalösa höjningen för mig
med sjukpension i år blev 14 kr,
ja kan ni tänka er vilken pungglädje här bröt ut!!
M

BP sa...

Visst förstår jag inlägget - inklusive det där med det "riktiga livet" men jag förstår inte kommentarerna...

PS. Har du köpt en carnivor till din fru??!!!! Fick två av min man för några år sedan. Köpte t o k batterivatten åt dom på bensinmacken. Å japp, de överlevde i några år... tills dom dog. Å hamburgare gillade dom inte kan jag säga;-) DS.