torsdag 17 januari 2013

"Peter Olofsson....du kan inte vara klok....!"


Finns det något mer egotrippat än en blogg? Jo, det gör det nog, men i mitt fall så har det "spårat ut" lite nu. Låt mig berätta.

En tråkig dag för några år sedan så satt jag på jobbet och gjorde lite slagningar på datorn som jag då hade behörighet att göra, nyfiken som jag är så körde jag ett register på vilka i Sverige som heter Peter Olofsson med min stavning. Det var cirka 600 personer. Via ett annat register så skickade jag en rad till dem som då hade en mailadress. Skrev lite om min nyfikenhet och om hur det var att vara just en Peter Olofsson. Ännu mer på kul så startade jag Peter Olofsson Klubben.

Allt detta resulterade i några hundra glada mail och tillslut så blev vi faktiskt några Peter Olofsson som fikade en dag på Stockholms Central ihop. Förbannat kul och presentera sig för varandra, 5 stycken Peter Olofsson blir kul....jag lovar.

Så här några år efteråt kan man ju konstatera att de flesta Peter Olofssonar är lite små trista, men bra och hyggligt folk för det mesta. Inga knäppgökar inte.....tills nu. På kul gjorde jag för några inlägg sedan ett inlägg med rubriken "Peter Olofsson måste dö", det blev för känsligt för en av oss med namnet Peter Olofsson.

Han har skickat det argaste mail jag någonsin fått sedan jag började blogga för fyra år sedan. Jag har skrivit skit om mångt och mycket, men det här tog visst priset, fast egentligen så vet jag inte om det var ett "skitinlägg" om man läste det ordentligt.

Ja, i vilket fall så vill nu den här Peter Olofsson anmäla mig, han tycker mitt inlägg var hotfullt och obehagligt, sedan har han googlat mig och Oumberliga bloggen och tagit fasta på alla gånger jag använt våld i mina rubriker. Bl a har han hängt upp sig på texten som jag skrev i somras där jag berättade att en man slog sig själv blodig genom att gå in i ett lågt 1700-tals tak på Skansen i somras då han gick och stirrade på min Frus fina fötter och skor! Bilden ovan använde jag i detta inlägg. Han tycker att min blogg är både våldsam och blodig och väldigt, väldigt smaklös!

Men du Peter Olofsson där ute som skrev dessa arga rader till mig, du här hjärtligt välkommen till Peter Olofsson Klubben du med, där finns det snillen, rika, vackra, eftertänksamma, musiker och fotografer, vi har ännu ingen "dåre" i medlemsregistret, den platsen är vakant, jag har hoppat in och vikarierat på den tjänsten, men du får den nu på heltid....Välkommen!

Vid datorn som vanligt Peter Olofsson Ordförande i Peter Olofsson Klubben Sverige Sektionen.
PS: För Er som fullständigt skiter i allt vad Peter Olofsson heter så är min Frus sko en Tamarissko.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alla Peter Olofsson ska väl dö i
sinom tid, det var väl inte så fel
skrivet!
M

BP sa...

Alltid retar man nå'n. Kul;-)