måndag 31 augusti 2009

"Riktiga män bär rosa, hattarna har vi bara för att det är kul!"
Egentligen för trött för ett inlägg nu, men så ser jag att ännu en gång har någon anonym rackare haft problem med könsrollerna. (se kommentar längst ner förra inlägget) Det har jag släppt för länge sedan!
Vid datorn denna kväll Oumberlige Peter!
PS: Smärt och Patienföreningen Jernsaxen http://www.jernsaxen.blogspot.com/ och Oumberliga Ting stödjer självklart "Rosa Bandet"
www.rosabandet.se/
PS: Nu några uppdateringsrader på detta inlägg, inlägget skapades ju just på grund av en kommentar och följaktligen så kompletterar jag inlägget efter just en kommentar.
Den här gången trevligt nog inte anonym utan ifrån en sen tidigare bekant bloggkompis,
http://pysan.wordpress.com/ hon skrev en kommentar och undrade om jag inte borde ha lite "länkar"till läsvärda bloggar om cancer, självklart så fixar jag det, kallas väl inte för Oumberlige Peter för inte! Därför Pysan så tycker jag att alla intresserade ska gå in på just din blogg, där finns ju det en massa länkar och annat läsvärt om livet och om att leva med en svår sjukdom.

4 kommentarer:

Bajsugglan sa...

rosa är fint det! Jag tänker på de första engelska orden man lärde sig "I bye pink sheet". Man skrattade så man fes, eller nästan kissade på sig:)

Anonym sa...

Ja.. rosa är fint..
Och i år kostar de 25 kronor.. för att de ska få in mer till forskningen om cancer.. för det är inte bara till bröstcancer som pengarna går till utan också till grundläggande cancerforskning.. så det kommer alla till del...

Kram Pysan

Ps, det hade varit lite bra med att länka till en del cancerbloggar.. så de ser hur det är...

Frida sa...

Rosa bandet är en bra organisation, jag köper ett nytt band varje höst.
Ta hand om dig!
Kram Frida

Baronessan sa...

Rosa grabbar är fint det! Särskilt med hatt :)