onsdag 2 september 2009

"Tro det eller ej, men här kommer ett inlägg ifrån framtiden"!

Hej Vänner! Snälla läs, jag har fått en helt otrolig chans att skriva en kommentar i från "Framtiden", ja det är faktiskt sant, detta inlägg skrivs i nådens år 2050, ja du läste rätt tjugohundrafemtio! Har träffat en forskare som håller på bl a med kvantfysik och datorteknologi och han har hjälpt mig så jag kan skriva detta inlägg, men jag har bara tio minuter på mig så läs noga! Längre är inte "tidshålet" öppet!
Det är djäkligt stressande att försöka få med en massa i mitt tycke viktiga händelser, men det jag bör ta upp är väl lite vad som hände mig efter 2010. Viktigaste av allt är väl att jag lever och är vid full vigör, cyklar just nu jorden runt för att göra reklam för Smärt och Patientföreningen Jernsaxen http://www.jernsaxen.blogspot.com/ fast egentligen så behövs inte det, eftersom Föreningen nu är en av Europas största sammanslutningar, men det är så himla kul att cykla (ni som läst tidigare vet ju att jag gillar det), extra kul att cykla har det blivit sedan klimatförändringarna gjort det mycket varmare här i Norden, idag när min äldsta sonson fotograferar mig (se bilden på cykeln, känns jag igen, jaså inte, men samma glöd har jag väl i blicken?) är det 32 grader varmt ute så jag klädde av mig lite, jag "snuskgubbe"? Inte då, men det är så skönt att vara utan kläder!
Som sagt Smärtföreningen Jernsaxen gick det bra med och huset som jag visade i ett inlägg kunde vi inte köpa då de första gången var ute på annons, men 2021 köpte vi det och fyra hus till för sk Jernsaxenboenden, vi skojjade mycket om det, mina bloggvänner och jag, faktiskt blev det också som vi tänkt det hela, några av oss ursprungsbloggare bor faktiskt ihop där numera.
Men uppriktigt sagt det har blivit så stökigt där nu, "Lilla Frun" blev ju helt frisk med hjälp av nanosmärtlindring, Rana och Flisan flyttade också in och vad händer, kärringarna har nu gaddat ihop sig mot mig, bl a så gillar de inte det här med mina "Naken cykel rundor genom Europa", de är så oroliga hela tiden att något ska hända, men jag vet vad de egentligen handlar om, de vill att jag hela tiden ska sitta och pimpla vin med dem, disskutera och läsa pocketar!
Sedan är jag lite sur på Rana för jag tror att de var hon som drack upp mitt finaste årgångsvin, säker är jag inte, kan vara Flisan också, man kan aldrig noga veta med de där två damerna.
Kommer ni ihåg ni som hade fotobloggar att jag ofta skrev till Er om att jag ibland tyckte det var synd att mina barn inte var små längre så jag kunde visa vilka fina bilder som jag tagit på dem?
Säger bara, ha, FotoKarin ( http://karinsfotoblogg.blogspot.com/ ) , sug på den häru`! Mitt Barnbarn Milton som bor i Holland med sin Mamma, bilden tog jag på en fotbollsmatch när jag var där i våras, arg och hetsig, precis som Morfar, uppidagen faktiskt, kommer gå bra för den killen. FotoKarin jag visar fler bilder senare för dig, hörde av Rana att du också flyttar in på Jernsaxenhemmet Tre Pavor till hösten, va glad jag blir då kan vi titta på bilder och utvärdera hur det gick med Galleri Jernsaxen, det var inte jag som snodde stålarna!
Skönt föresten att Rana sköter boendet på Jernsaxen hemmen numera, blev lite tjatigt men så har hon också en enorm social kompetens den där Rana, men hon får sluta blogga om sina ungar, de är nu över 40 bast bägge två, ingen orkar ju höra på allt gulligt som de säger hela tiden.
Sedan Karin så vill jag ha lite hjälp att hålla koll på Flisan, hon har börjat måla allting vitt numera, precis som på 2000-talet, Rana fick henne ett tag i att övergå till grönt och bajsbrunt, men nu är det här sabla vimålandet på gång igen, igår så målade hon tmin Hauptbyrå vit sedan "shabby chicade" hon den, genom att öva karate på den. Som sagt Karin är du snäll och har lite extra koll på henne, kan var åldern eller annars så lever hon bara ut sina "lustar" som jag gör numera.
Ni som minns Oumberligating ifrån hur den var ifrån början kanske också minns att den handlade om Oumberligating, men blev senare mer en blogg om Oumberliga Tankar. Jag har faktiskt koll på alla typer av antikaffärer numera också. Var inne i en igår och tittade på gamla affischer och gissa vad jag hittade där då? Titta på bilden får ni se, en affisch ifrån min gamla President Kampanj ifrån 2011, ja som alla vet så gick det helt åt helvete, Carl Philip kom ju utifrån garderoben så nu regerar han och "hans" prins Sverige sedan Vickan flyttat till Öland med OckelboDanne, han överlevde faktiskt njurtransplantationen, men blev tråkigt nog steril av cellgifterna för att denn nya njuren inte skulle stötas ifrån. Vickan och han fick inga barn, men de skaffade sig en get istället, kanske därför hon överlät tronen till Lillbrorsan, precis som gamle Kungen egentligen ville ha det. Ojoj, vad jag "skriver/pladdrar" på, de tio minuterna ifrån framtiden är nu över så jag säger bara!
Väl mött i framtiden!
Vid datorn som vanligt i nådens år 2050 Peter "StålFarfar" Olofsson!

8 kommentarer:

Karin Wijk sa...

Hej Peter! Ja det var ett tag sedan jag hälsade på här också. Du verkar ju ha en helt fantasisk blogg! Ett litet problem har jag dock när jag ska försöka läsa allt spännande du skriver om och samtidigt lyssna på Cornelius... men det var iallafall en rätt lugn och bra låt. Ibland när jag besöker bloggar med musik blir jag så paff och sedan lite stressad över hur jag ska få bort ljudet (om det är en dålig låt dvs) så jag klickar mig snabbt bort mig. Jag har alltid haft lite problem med koncentrationen vid läsning kombinerat med musik, sån är jag. Tack för kommentaren ! Det värmer.
Har du fotat den nakna cykelgubben själv ? Helt otroligt rolig bild. Nu ska jag titta lite mera och se vad jag har missat ...och sjunga lite till Cornelius eller vad som bjuds denna gång. / Ha en underbar dag! / Karin

Karins fotoblogg sa...

Hahaha! Du är inte klok Peter! Kul att jag får vara med i dina galenska... hmmm... jag menar framtiden! Dock förtäljer inte historien, eller jag menar framtiden, hur pass FRAMGÅNGSRIK, jag blivit?!

Tja.. och eftersom du redan vet svaret på din fråga.... ;)

Kram

RANA sa...

Hahaha, ajajaj, jag får ont i magen av att mongogarva så här när jag ligger i fosterställning på golvet med kramp i magen (med rutor av stål, som du fattar).

Allt är okej. Du är som rarast när du är taskig OCH TVÄRT OM, men det där behöver du inte ens försöka förstå.

Jaga istället upp Hexis, så att hon kan lära dig att länka. Jag trodde du skulle ha lärt dig grundtaggarna nu när du har hållit på i fyrtio år med det här, men nej. Men det är säker för att du har blivit så himla mager - man blir ju rädd.

Det är fler som har anslutit medan du jagar jorden runt och flashar... eh, gubbrumpan. Polargrevinnan och Maräng med flera!!! Så passa dig.

:-D

Rana
Queen av Art

Viveka i Bläckhornet sa...

Hårväxten var det då inget fel på :)

Så du har spanat in i framtiden? Skulle du kunna lämna ut nästa veckas lottonummer, jag skulle behöva pengar till ett nytt tak...?

Please...

Viveka

LillaFlisan sa...

hahahahahahahahahahaha!!!!!!!!
Sitter här dubbelvikt framför datorn!

UNDERBART!!!!!


Nakencykelrundor??? hohohoho, det kan väl INGEN ha något emot, hehehehe!


Klart du får länka, det behöver du väl inte fråga om, min käre Peter!!!!

Kram

Flisan

P.s. Looking good Peter (även 2050!)

RANA sa...

Looking good, vad säger Flisan?? Drick lite grädde, för fan.

:-)

Och Karin drar vi LÄTT mer i träsket.

LillaFlisan sa...

Jag är verkligen lite lockad av att skriva adv.... flera gånger bara för att verkligen få se dig på hojjen i bara födelsedagskosymen men sen vill jag ju naturligtvis inte att du kyler ner dig för nu är det ju lite kyligt på kvällarna trots värmen.
Ja, jag är faktiskt online just nu fast bara några få minuter till för sen börjar nån vampyrserie på tv som dottern inte törs se på ensam så då får jag lov att sällskapa lillungen (!)
Nu ska jag leta rätt på mina pedagogiska kunskaper och skicka dig en steg för steg istruktion om hur man länkar "snyggt", hahaha!

Det är enklare än vad du tror. Återkommer i din inbox......

Kram

Flisan

Baronessan sa...

Jösses, jag blev alldeles stressad av att läsa det där. Kommer det att bli så där stressigt i framtiden? Då sitter väl alla gamlingar i hönsburar med bajsströ under. Framför oss på en bana rullar frukost, lunch, kaffe och middag förbi. Snor vi oss inte på så får vi inget med.
Men å andra sidan kanske man har kommit på några tjolahejsandroppar så att alla gamlingar dansar tango dagen lång. Det hoppas vi på - kram och hej!