onsdag 23 september 2009

"Hexan for President!"



Hej Hexan här! Allt får man göra själv, som att stänga av datorn nu när Polisen varit och hämtat Peter. Passar självklart på att göra lite reklam för min blogg nu när datorn är inloggad i hans namn. Vill självklart inte lämna ut min Älskade Make, men troligtvis så blir han borta ifrån bloggandet ett bra tag framöver nu, så nu tjejer är det bara att hoppa till min blogg http://www.pockethexorna.blogspot.com/ den är betydligt intressantare än den här "lekstugan" som min man skapat. Sedan tycker jag Ni "hyllat" Peter lite för mycket ibland, han är som de flesta karlar, ja ni vet, och hans djävla hobby med köttätande växter hur roligt tror ni det är då?
Dessa blommor luktar "ruttet kött" för att locka till sig flugor!
Hoppsan nu snubblade jag till...........en massa lustiga påsar här under databordet.....G4S står det visst...oj, vad de prasslar om dem.......undrar vad de kan vara i dem...........shit va mycké pe.....
Hmmm...vi säger så här jag söker omgående en ny personlig assistent nu när Peter kommer bo för sig själv ett tag nu, du ska gilla att shoppa, titta på ishockey, dricka Carlsbergs Hof och självklart läsa böcker i mängder, bara att höra av dig om du passar in på beskrivningen!
Vid datorn vi avstängandet! Pocket Hexan själv!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fett humor att det står mer här på bloggen om rånet än vad det gör någon annan stans. Humor det här.
Kul och roligt. Hälsningar Ronny

Anonym sa...

Nej va fan liknar det här.
Jag häpnar över hur lite kommentarer det blev på de sista inläggen. Ronny

LillaFlisan sa...

Hehehehe!






Flisan



P.s.: Grymt bra musik nu igen!