tisdag 22 september 2009

"Först vill jag tacka för igår!"
Ja, just det, vill tacka alla inblandade "bloggare" för igår, visst hade vi det trevligt? Så ska det vara när man gör en vanlig "djävla Måndag" till en lite trevligare dag, märkvärdigare än så behöver det kanske inte vara? Nog om det, minns ni min "rapport ifrån framtiden"? Framtiden utvisade att det inte gick så bra med min personvalskampanj, nu är jag ju övertygad om att framtiden inte är förutbestämd, så nu kommer jag med nya tag "ge mig in i politiken", inte en chans att det misslyckas! Nu kör vi! "Peter for President 2010"!
Hybris? Nej, honom känner jag inte!
Vid datorn en vanlig "Djävla Tisdag", med krånglande Läkare, Arbetsförmedling, Bilprovning, Hjälpmedelscentral mm, ja, nu när jag ändå klagar så vill jag ge Ica Brandbergen en känga också för de ännu inte fattar vikten av att sälja Gotlandslimpa i sin sunkiga butik!
Peter Olofsson, din "rövspark" i byråkratins feta ändalykt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gotlandslimpa är förvisso gott, men ska man inte ta och fundera över detta konsumtionssamhälle. Behövs det verkligen 100 sorters bröd i varje affär? Men jag skulle faktiskt vilja klaga på samma affär för de har inte färsk(?) dansk råglimpa. Måste åka till Maxi för den.
/H

Anonym sa...

Gotlandslimpa är fina grejer. Gjorde sånt själv förr i tiden.

www.coop.se sök på gotlandslipa i receptdatabasen.

hej / Ronny

blondiie sa...

OMG har jag fått en motkandidat, jag som söker vote Blondiie for president... kramis

Bloggullet sa...

Kul ordvitsar du skrev i min blogg, den med hemlighetsfull var en höjdare.
Mer sånt, mer skoj till folket.
Kram