torsdag 24 september 2009

"Hexan regerar!"Ja, det var förskräckligt då, vad allt blev stökigt igår när polisen hämtade Peter. Ingen tog någon som helst hänsyn till en liten "stackars övergiven handikappad kvinna", här satt jag alldeles själv i vår stora våning, inga barn hemma ens, faktiskt ingenting. Ja, helt tomt och eländigt var det inte, hittade visserligen några säckar med pengar här under datorbordet och genast kände jag mig lite bättre till mods. Jag är verkligen glad att Peter varit så företagsam i sitt handlande och köpande med antikviteter, men att det hade blivit så mycket hade jag ingen aning om. Har sagt det förut och säger det igen, vill helst inte lämna ut min make nu när han inte kommer kunna "försvara sig" på ett bra tag framöver, men Peter är faktiskt riktigt sparsam eller snål rättare sagt.
Ni som läste mitt inlägg igår såg kanske att jag sökte en ny personlig assistent? Uppriktigt sagt så sökte jag inte bara här på blogger utan jag gick in på några andra sajter också, fick napp direkt, på en sajt så skrev jag att jag sökte en "Superman" gärna lite mörk då han bör tåla mycket sol, jag tänker fasiken inte sitta i Svedala och hänga hela vintern. Fick napp direkt, se vilken fin bild han skickade till mig, han fick anställning direkt, med vändande mail.
Jag kan berätta en hemlis redan, han bar mig upp för rulltrapporna igår på NK, inte ens andfådd blev han, lite annat än Peter som brukade gå bakom mig och stödja mig genom att lyfta mig under armarna, samtidigt som hans "lilla mage" hela tiden puttade mig ryggen, ja faktiskt, en djäkla "stånkande" på den mannen, det slipper jag nu, helt underbart!
Nej, nu har jag inte tid att sitta och skriva mer på min nya laptop, jag serveras nu frukost på sängen av min nya assistent, fast den där "fåniga" Batman dressen är nu utbytt till en Armanikostym, har fått nog av assistenter i fleecetröja och shorts, nej nu är det nya tider!
Vid datorn Hexan så klart, som tänker båsa nytt liv i den här bloggen!
PS: Vill du ha en liten lugnare blogg så gå gärna in på min andra blogg, en bokblogg uppblandad med lite fina bilder www.pockethexorna.blogspot.com DS

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, Ni är fan lika "sjuka" som för 20 år sedan då ni arragerade era stora fester. Du Hexan du kan väl höra med Peter hur det gick med att hyra växthuset i Tullinge, nu när jag hör din favoritlåt från den tiden så tycker jag att det är dags att få lite fart som "förr i tiden"!
Krille!

Anonym sa...

Funderar faktiskt på om jag inte också har ont i ryggen och ska lägga ner min inredningsblogg?
Fråga din Batman om han kan skicka Robin till mig?
/Kramisar från Clara/

Lina sa...

Oj det där låter ju underbart!
Vill du vara snäll och hälsa Peter att ryan är på gång, än så länge har jag sytt 1*1 dm så det kanske kan ta sin tid... Melker får ni gärna passa under tiden, skulle jag aldrig tacka nej till.
Ha det fint!
/Lina