fredag 18 september 2009

"Aj"!


Hej Vänner! Gamla och nya, hade just avslutat inlägget nedan och skulle sedan ge mig ut i "cyberymden" för att önska en fin och trevlig helg till alla min Vänner därute!
Vad händer, jo klantaschlet, dvs jag, lyckades på något konstigt sett få in tårna och främredelen av foten under min Kära Hustrus handikappanpassade datorbord. Så när jag sänkte bordskivan så har jag foten under nedre delen av hydralen. Japp, så går det, är huvudet dumt så får kroppen lida, tog nämligen bort skyddskåpan igår när jag dammsög bakom och under bordet.
"Lilla Frun" just nu så dålig så det var ingen risk att hon satte sig vid bordet var min tanke, barnen sov och skulle sedan till skolan och de har ju datorer i sina rum, så ingen borde ha kommit till skada. Ett riktigt fint hack blev det och blöder rejält gör det också, men skam den som ger sig, detta inlägg måste bli klart. Den enda avvikelsen idag fredag blir alltså den att jag nu får önska alla som frivilligt eller av misstag hamnar på den här sidan en riktigt fin Fredag och en härlig helg!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Oj, vad mycket blod det blivit under bordet nu då. Ni vet väl att ni just nu besöker en medicinsk expert, se min andra blogg http://www.jernsaxen.blogspot.com/
Hmmmm...........jag behöver nog sys, shit också hade mycket annat på agendan idag...nu börjar det värka också....troligen gick något av fotens småben av också......knakade faktiskt när hydralen gick ner i foten, visar bilder senare, tror jag måste skynda mig lite nu! Kram!

4 kommentarer:

Camilla Alvén sa...

Åh, jag hoppas att du överdriver nu för jag börjar få vallningar i knäna, tål inte att andra skadar sig

Ha en skön helg och hälsa lilla frun
Kram

Frida sa...

Din stackare! Hoppas du och lilla frun får en trevlig helg! Blev glad när jag möttes av klassisk musik här på din sida.
Kram Frida

Baronessan sa...

Aj, aj, aj - stackars dig. Men... tack för bilen! As-snygg!

tantans sa...

Hej
Hoppas det inte var så farligt med foten..men det är ju illa nog att behöva sy...och det gör ju ont som attan kan jag tänka mig...
Hoppas helgen blir fin iaf och att frun slipper ha ont ....
Kram