måndag 21 september 2009

Nej, nu är jag riktigt förbannad..........!Okej, jag vet att mina inlägg är lite för långa ibland för att man ska orka läsa igenom allt. Så idag ska jag försöka fatta mig kort! Kom ihåg jag sa inte ska, bara försöka, ja, nog om det!
Som sagt idag är jag riktigt förbannad! Jag bor ju i en förort till Stockholm och nu när det börjar bli lite mörkare och ruggigare ute, så har vi börjat med en ny "sedvänja" här i Stockholms området. Idén och kulturen att bränna bilar har vi fått söderifrån, Göteborg faktisk, vad trodde du? Så förra veckan bjöd vi upp ett gäng därifrån som visade hur det går till och "djävlar i min lilla låda" vilken fjutt vi fick på några bilar. Men vad händer, när vi äntligen har fått upp värmen, bokstavligen, dansar och sjunger tillsammans och äter halalkorv, då kommer Brandkåren farandes med sirener och blåljus och förstör alltihopa, men våra vänner Söderifrån, Göteborgarna alltså, har tagit med sig en ny mysig sedvänja, man välkomnar då dem med en hyllningscermoni, man överöser dem då med sten, målet är att få fram ett rytmiskt dunkande i plåten, samtidigt som de sjunger i kör "-Ajaj, vad det bultar och det bankar....." (Minns ni den gamla slagdängan)
Nu är både Polis och Brandkår upprörda, jag tycker de är lite "vrånga" måste jag säga, om vi inte provat nya saker så hade vi levt kvar i forntiden!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson din egen "Presidentkandidat 2010" som nu börjat frysa igen, nu när alla bränder är släckta!
PS: Usch nu dök det upp en annan låt i hjärnan igen, jobbigt det här med att vara musikalisk..........."Peta in en pinne i brasan..."

12 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallå där. Vad är det för skit du snackar om den goa stan Göteborg. Dina antaganden om att Göteborgs ungdomar skulle vara förebilder i denna fråga håller jag inte med om. Det var de i Malmö som började. Och kalla Hisingspacket för göteborgare....
Dåligt Peter
:) /H

oumberligating sa...

Nämen är det H som har vaknat. Ja du ser Göteborgare går inte att lita på, de sa ju att det var deras idé ifrån början så har det snott "bileldartraditionen" ifrån Malmö, ja vilka busar!
Tack föresten för den fina stickade luvan jag fick, den värmer, sitter nu naken och bloggar och det räcker faktiskt med den för att hålla sig varm så det är nog sant att 80 procent av kroppsvärmen försvinner via huvudet!
Ha nu det gott H och elda inte nu nere i "radhusgettot" nu när alla målat om och fått det så fint!
Kram ifrån Peter!

Anonym sa...

Ikväll skall vi bränna ner skiten och göra sjöbotten av hela området. Vi har tröttnat på att de åker runt i BMW och tror att de är nåt mer än vi här uppe i verkligheten. Hälsningar "Brandbergens Framtid"

Ps. varför tror du det heter Brandbergen???

Anonym sa...

Gör det för ni kommer bara halvvägs så mosar vi er i korsningen vid rölyset.

Hälsningar "Black Pelvic"

oumberligating sa...

Hej "Brandbergens Framtid"!
Trevligt med nya sammanslutningar, fast just idag är jag lite orolig att min "offensiv" att hitta nya läsare till min "trivselblogg" helt misslyckats, för vem vågar skicka en hälsning till mig efter detta inlägg och dessa kommentarer?
Vem kan tro att det bakom denna blogg faktiskt döljer sig en möbel och kulturintresserad 45 årig trebarnsfar?
Kram ifrån Peter Olofsson!

Anonym sa...

Vad är det för djävla provinsiellt skitsnack ni håller på med Stockholmsdjävlar? Mosa i korsningen? Förstår ingenting, häruppe i norra Sverige spränger vi bilar med dynamit, Stockholmare eller Göteborgare här behandlar vi alla lika!
/Erik
PS: Snacka inte shit om BMW!

Susanne sa...

Hej,,Jag här får du ett inlägg från en lite "Go" Göteborgare som inte längre pallade trycket att bo på Hisingen så jag flyttade till Landet..men att jag som är från Hisingen från början skulle vara nått Pack enligt H ..Det vill jag då verkligen inte hålla med om..Och eftersom jag inte heller är Anonym så står jag i alla fall för vad jag kommer ifrån..Gör du Mr H?

Peter tack du får jätte gärna länka till min sida..Kanske fler som vill läsa dom sidor jag länkar till..jag skriver gärna nått på din andra blogg..
Kram till dig..Från en Go Göteborgs tjej med storstövlarna på..;)

Anonym sa...

Vilket drag det va här på bloggen idag. På Gotland bränner vi bara skiten ur bilarna på ett sätt.
Gasen i botten......VROOMMMM...

Hälsningar Ronny

oumberligating sa...

Ja, Ronny, det blev verkligen drag på bloggen idag, har nu lämnat detta "kapitel" och gett mig in i djungeln istället!
Kram ifrån Peter!

blondiie sa...

*asg* snacka om skön sarkasm!!!!

Baronessan sa...

Jag säger bara en sak... hahahaaa :)
(Och dessutom är ordverifieringen nedan "chees")

Karins fotoblogg sa...

Åh, denna trevliga vana har vi fått i Uppsala också.

Allvarligt talat: läskigt!

Kram